• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
A kiedy będziecie robiły badania pierwszego trymestru, wiecie już? Bo mi lekarz powiedział że dobrze by było gdybym już na następną wizytę (24 luty)przyszła z wynikami, ale niestety w pakiecie będę mogła je wykonać dopiero w marcu i chyba zaczekam, bo one jednak trochę kosztują jakby robić prywatnie bez pakietu.

Te badania chyba w 12-13 tyg bo wtedy wykonuje się przeziernosc korkowa. Jeśli jest dobrze to nie potrzeba dalszych badań.

Neilaaa koncowke 7 tygodnia. Ale leci. Termin mam na 30.09

Ewelinka ja badania bede robic teraz. Wiec jakies 200 zl nie moje. A nie musze.robic grupy krwi ani hiv.
Jak masz zrobic badania skoro nie wiesz.dokładnie jakie?

reklama
A kiedy będziecie robiły badania pierwszego trymestru, wiecie już? Bo mi lekarz powiedział że dobrze by było gdybym już na następną wizytę (24 luty)przyszła z wynikami, ale niestety w pakiecie będę mogła je wykonać dopiero w marcu i chyba zaczekam, bo one jednak trochę kosztują jakby robić prywatnie bez pakietu.
Pytała o badania pierwszego trymestru. To raczej nie zwykła morfologia itp bo to się robi na każdą wizytę praktycznie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry