reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Witajcie dziewczyny;-)

ciesze sie z waszych dobrych wiesci u mnie nie stety nie jest za różowo jak zwykle zreszta..

mam cukrzyce ciążową..najlepsze jest ze od poczatku ciazy wgl nie jadlam slodyczy przytylam tez mało..bo dopiero okolo6kg..no ale pierwsza glukoza 50g wyszla za wysoka no i 75tez bo mam 8,2mmol/l a norma jest do 7,8:crazy::crazy:

co prawda jestem obciazona bo ojciec moj jest cukrzykiem..ale w zeszlej ciazy nie mialam i od pocztku tez wyniki morfol. i moczu były dobre dopiero na krzywej wynik jest poza norma:sorry2::sorry2::sorry2:
no i jutro mam być na czczo w szpitalu na izbie przyjec..niby na jedna dobe..ale ja tak zawsze ide na dobe a zostaje na dluzej::baffled::baffled::baffled:

moze ktoras z was jest tez słodziutkom mamusiom to sie powspieramy:rofl2::rofl2:

mało tego mam tak grype ze ledwo mowie.. najdziwniejsze jest to ze nie jestem z natury chorowitym człowiekiem..tylko ciaze tak ciulowo znosze:zawstydzona/y:

z moim szczesciem w szpitalu dostane jeszcze KTG i sie okaże że mam skurcze..i sobie zrobie wakacje w HOTELU:laugh2::laugh2:na szczescie mam tam juz swoje miejsce zagrzane..i piguły mnie pamietaja..z zeszlej ciazy i z tej juz tez:-p:laugh2::-p:laugh2:trzeba znależć tez plusy tych minusów:-):tak::-D:laugh2:

reklama
Ja chodzę do dr Martynowskiej :]
słyszałam że fajna babka, moja siorka do niej chodziła jak leczyła się z torbieli na jajniku.

Anita trzymam kciuki &&&&&&&& Bierz lapka do szpitala ;] patrz a ja miałam wynik 7,5mmol i nic mi gin nie powiedział a to blisko górnej granicy. Ale nie martw się, moja siostra miała cukrzycę i po porodzie przeszło :tak:

Anitka, nie martw się kochana. Trzymam kciuki za ciebie.
Moja ciotka rok temu rodziła, też jej cukrzyca wyszła w ciąży... urodziła szczęśliwie córeczkę (moją chrzestnicę), dziecko jest zdrowe, ona też. :-)
tricolor, czekam na ciekawe zdjęcia :-D

reklama
Witajcie dziewczyny;-)

ciesze sie z waszych dobrych wiesci u mnie nie stety nie jest za różowo jak zwykle zreszta..

mam cukrzyce ciążową..najlepsze jest ze od poczatku ciazy wgl nie jadlam slodyczy przytylam tez mało..bo dopiero okolo6kg..no ale pierwsza glukoza 50g wyszla za wysoka no i 75tez bo mam 8,2mmol/l a norma jest do 7,8:crazy::crazy:

co prawda jestem obciazona bo ojciec moj jest cukrzykiem..ale w zeszlej ciazy nie mialam i od pocztku tez wyniki morfol. i moczu były dobre dopiero na krzywej wynik jest poza norma:sorry2::sorry2::sorry2:
no i jutro mam być na czczo w szpitalu na izbie przyjec..niby na jedna dobe..ale ja tak zawsze ide na dobe a zostaje na dluzej::baffled::baffled::baffled:

moze ktoras z was jest tez słodziutkom mamusiom to sie powspieramy:rofl2::rofl2:

mało tego mam tak grype ze ledwo mowie.. najdziwniejsze jest to ze nie jestem z natury chorowitym człowiekiem..tylko ciaze tak ciulowo znosze:zawstydzona/y:

z moim szczesciem w szpitalu dostane jeszcze KTG i sie okaże że mam skurcze..i sobie zrobie wakacje w HOTELU:laugh2::laugh2:na szczescie mam tam juz swoje miejsce zagrzane..i piguły mnie pamietaja..z zeszlej ciazy i z tej juz tez:-p:laugh2::-p:laugh2:trzeba znależć tez plusy tych minusów:-):tak::-D:laugh2:

dobrze bedzie :) powiedza ci jak dbac teraz o was jak sie kluc itd. i wypuszcza do domu
glowa do gory :))

Ja mam dzisiaj USG 3D to może coś wrzuce po powrocie :-)

no to czekamy na foty i relacje :)

Do góry