reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
ha hahhh chciałoby sięHerbata, super zabobony...
czyli nic tylko siedzieć, na nic nie patrzeć, nic nie gotować, najlepiej na go chodzić![]()

Lena ja mogę bez problemu jeść jajka i mi cukier po nich nie skacze. Zresztą jajko zawiera bardzo mało węglowodanów- w moich tabelkach 0 WW.
Już wiem qurwa mać dlaczego po śniadaniu i wzięciu tabletki miałam niedocukrzenie 55mg/dl.Ja JUŻ NIE WYRABIAM MAM DOŚĆ!!!!!!Nie nauczę sie tego nigdy w życiu,zresztą nikt mnie nie informował o czymś takim.
Za to zjadłam 2 marsy na niedocukrzenie.
sivi
Fanka BB :)
Lena współczuje z tą dietą, masakra, nie wyobrażam sobie że miałabym wszystko przeliczć...
Justyś1985
Biedna lenka jeszcze troszkę się pomęczysz troszkę :*
anek30bb
Mileczka89 byłaś juz na wizycie w Esculapie?
Miłka no to cieszę się, że po wizycie oki i mała jednak zmieniła zdanie 
Mileczka a może dzidzia się jeszcze przekręci??
Kingolinka dobrze, że mimo wszystko możesz być w domu, chociaż znając siebie mnie by musieli zamknąć w szpitalu, bo tam jeszcze bym sie pilnowała, a w domu to różnie by mogło z tym być :/
Ivi mam nadzieje, że mimo wszystko uda ci się z tym cc, tak nawiasem mówiąc w PL cesarka kosztuje 5-6 tyś. na żądanie a nie 500zł
Magda, Elifit cieszę się, ze wszystko ok
Anulka trzymaj się, a dałoby coś jakbys zwiększyła ilość napojów?
Gosiane super wieści
Lena oj to głupio z tym ginem :/ dziwne mają zasady
Mileczka a może dzidzia się jeszcze przekręci??
Kingolinka dobrze, że mimo wszystko możesz być w domu, chociaż znając siebie mnie by musieli zamknąć w szpitalu, bo tam jeszcze bym sie pilnowała, a w domu to różnie by mogło z tym być :/
Ivi mam nadzieje, że mimo wszystko uda ci się z tym cc, tak nawiasem mówiąc w PL cesarka kosztuje 5-6 tyś. na żądanie a nie 500zł

Magda, Elifit cieszę się, ze wszystko ok
Anulka trzymaj się, a dałoby coś jakbys zwiększyła ilość napojów?
Gosiane super wieści
Lena oj to głupio z tym ginem :/ dziwne mają zasady
NabAwe
mamusia Emilki :)
lena
bo tego sie nie da ogarnąć tak oooo...
a jak masz niski cukier to własnie wtedy zafunduj obie coś na co od dawna miałaś ochote
zawsze to jakiś pluuus.
bo tego sie nie da ogarnąć tak oooo...
a jak masz niski cukier to własnie wtedy zafunduj obie coś na co od dawna miałaś ochote
reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Bede wyginać śmiało ciało to może sie coś przekula 
Anek30bb nie byłam e esculapie bo jak sie okazało dzidzia na razie ułożona pośladkowo, więc pewnie bedzie cesarka. Jesli nie zmieni położenia to bedzie CC w szpitalu na wyspiańskiego przez mojego lekarza prowadzącego. Myślę że to lepsze rozwiązanie niż CC w esculapie, bo niedość że niepłatne to jeszcze lepsza opieka, dłuższa obserwacja
A Ty kiedy masz wizyte?
Anek30bb nie byłam e esculapie bo jak sie okazało dzidzia na razie ułożona pośladkowo, więc pewnie bedzie cesarka. Jesli nie zmieni położenia to bedzie CC w szpitalu na wyspiańskiego przez mojego lekarza prowadzącego. Myślę że to lepsze rozwiązanie niż CC w esculapie, bo niedość że niepłatne to jeszcze lepsza opieka, dłuższa obserwacja