reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Serce ja chodzę do prywatnej kliniki,małe tego w prywatnym szpitalu,tylko u nas taka polityka niestety!!
No to juz wogole masakra.. Brak slow...
puella ja chce takie tabelki z informacjami co ile weglowodanow zawieraaaa :-( Zeskanuj mi je jesli mozesz, albo zrob fotke pliiiiiis

Ostatnia edycja:
reklama
Lena ja mogę bez problemu jeść jajka i mi cukier po nich nie skacze. Zresztą jajko zawiera bardzo mało węglowodanów- w moich tabelkach 0 WW.

Już wiem qurwa mać dlaczego po śniadaniu i wzięciu tabletki miałam niedocukrzenie 55mg/dl.Ja JUŻ NIE WYRABIAM MAM DOŚĆ!!!!!!Nie nauczę sie tego nigdy w życiu,zresztą nikt mnie nie informował o czymś takim.
Za to zjadłam 2 marsy na niedocukrzenie.

Miłka no to cieszę się, że po wizycie oki i mała jednak zmieniła zdanie :)

Mileczka a może dzidzia się jeszcze przekręci??

Kingolinka dobrze, że mimo wszystko możesz być w domu, chociaż znając siebie mnie by musieli zamknąć w szpitalu, bo tam jeszcze bym sie pilnowała, a w domu to różnie by mogło z tym być :/

Ivi mam nadzieje, że mimo wszystko uda ci się z tym cc, tak nawiasem mówiąc w PL cesarka kosztuje 5-6 tyś. na żądanie a nie 500zł
wink2.gif

Magda, Elifit cieszę się, ze wszystko ok :)

Anulka trzymaj się, a dałoby coś jakbys zwiększyła ilość napojów?

Gosiane super wieści :)

Lena oj to głupio z tym ginem :/ dziwne mają zasady

reklama
Bede wyginać śmiało ciało to może sie coś przekula :D

Anek30bb nie byłam e esculapie bo jak sie okazało dzidzia na razie ułożona pośladkowo, więc pewnie bedzie cesarka. Jesli nie zmieni położenia to bedzie CC w szpitalu na wyspiańskiego przez mojego lekarza prowadzącego. Myślę że to lepsze rozwiązanie niż CC w esculapie, bo niedość że niepłatne to jeszcze lepsza opieka, dłuższa obserwacja :) A Ty kiedy masz wizyte?

Do góry