reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
ja też kazdej moge powiedzieć że na 50% bedą mieć to czego chcą :D:D:D

dla mnie w tak wczesnym tc jest nie wiarygodne,za duzo znałam przypadkow gdzie płeć sie zmieniła,choć częściej sie zdarza pomyłka na "dziewczyke" tzn. gin mówi,że dziewucha a pod koniec porodu jednak widać siuśka...niż pomyłka w drugą strone!!! do ktoregoś tam tc narządy płciowe chłopców wygladają tak samo jak wargy sromowe u dziewczynek i stąd to może myć mylne...
ja wolę poczekać do 22tc wtedy juz jest większe % że bedzie to co powie gin.

Basia :shocked2:chłopak super

U mnie koleżanka z Grudniówek do końca miała urodzić chłopaka wróciła ze szpitala z córką :-D

hej kobietki
ja tylko na chwilke ;-)
dzidzior ma 67,5 mm, 66 gr, przeziernosc2,2, z usg wychodzi 13 tydzien, zdrowiutki - podobny do meza - i na 70% chlopak :rofl2:
byl ze mna brat :tak:

wszystkim dziewczynom gratuluje :-) jestem szczesliwa :-)

Super! Gratulacje :-) A Fotki nie masz? Popatrzyloby sie na didi :-)

hej kobietki
ja tylko na chwilke ;-)
dzidzior ma 67,5 mm, 66 gr, przeziernosc2,2, z usg wychodzi 13 tydzien, zdrowiutki - podobny do meza - i na 70% chlopak :rofl2:

Ogromna gratulacje...takie wiadomości odpędzają złe myśli...:)))

hej kobietki
ja tylko na chwilke ;-)

super !!! i jeszcze plec poznalas ;))) nie no az sie buzka cieszy jak sie czyta dobre wiadomosci !!!

wiadomo , ze pomylka to moze zawsze byc , ale fajnie sobie tak wiedziec,ze ma byc np. chlopczyk :) a pozniej jeszcze sie to zweryfikuje

Hej Mamuśki :)

ja wczoraj bylam na usg kontrolnym mojego krwiaczka no i zmniejszył się ale nie wchłonąl do końca musze dalej leżeć :( ale najważniejsze ze widziałam dzidziusia wiercił się krecil jest cudny i wszystko ok a za 2 tyg usg prenatalne :shocked2:

reklama
Do góry