agnieszkaw1985
Zaciekawiona BB
Super. Uwielbiam takie wiadomości.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny juz po!Wszystko w najlepszym porzadku,wszystkie parametry prawidlowe (Przeziornosc czy jak to sie mowi1,4 )Babka sie rozgadala cala teczke fachowymi tekstami rzucala ,a ja sie skupialam na koncowce gdzie mowila wszystko ok.Krew pobrala,zadzwonia do mnie.
I z tego co wygladalo chociaz dziecko bylo leniwe i nie chcialo sie za bardzo ruszac ,to na 80% chlopak!Znowu!
Moj m. powiedzial odrazu na glos ze dobrze ze zdrowe!Zebym przypadkiem czegos glupiego nie powiedziala.
oj, swieta prawdanie dziekuje, nawzajem.
zdrowie jest najwazniejsze, ale kazdy o czyms skrycie marzya raczej o kims
Ja z moim to o dziewuszce jak zupka, ale kiedys jak mu w polsce za duzo wodki dali, to sie wygadal, ze chcialby dziewuszke, ale jak chlopak bedzie, to on oszaleje na jego punkcie, wiec tak czy siak co by nie bylo, to kupa szczescia 
No to kochana zapowiada sie druzyna pilkarska :-) Moze to akurat kolejny David BeckhamDziewczyny juz po!Wszystko w najlepszym porzadku,wszystkie parametry prawidlowe (Przeziornosc czy jak to sie mowi1,4 )Babka sie rozgadala cala teczke fachowymi tekstami rzucala ,a ja sie skupialam na koncowce gdzie mowila wszystko ok.Krew pobrala,zadzwonia do mnie.
I z tego co wygladalo chociaz dziecko bylo leniwe i nie chcialo sie za bardzo ruszac ,to na 80% chlopak!Znowu!
Moj m. powiedzial odrazu na glos ze dobrze ze zdrowe!Zebym przypadkiem czegos glupiego nie powiedziala.
Niech rosnie zdrowo :-)