• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Karolina super, gratuluje
ja tez zawsze wlanczam filtr uszny jak mi lekarz za duzo gada, wyslu****e tylko czy ok czy nie, on potrafi o badaniach godzinami gadac
a ze nastepny chlopak, super, kiedys beda cie na rekach nosic:)

reklama
mialam juz jedno, to drugie to tak dodatkowo, dlatego ze wczesniej dzidzia byla za mala zeby pomierzyc wszystko. moze to i lepiej, przynajmniej zobacze ja drugi raz :)

Witam sie także tutaj :) ja juz tez po usg genetycznym..na 98% chłopak :) wszystkie parametry w porządku :) nie lubie tego badania..strasznie sie stresuje..tak było i teraz, ale na szczęście ok..
wszystkim które sa juz "po" gratulacje..wszystkim które sa "przed" POWODZENIA!!!!!!!!!!!!

Witam sie także tutaj :) ja juz tez po usg genetycznym..na 98% chłopak :) wszystkie parametry w porządku :) nie lubie tego badania..strasznie sie stresuje..tak było i teraz, ale na szczęście ok..
wszystkim które sa juz "po" gratulacje..wszystkim które sa "przed" POWODZENIA!!!!!!!!!!!!

ciesze sie bardzo , ze wszystko ok :))
no i najprawdopodobniej kolejny chlopczyk na forum ;) narazie jedna dziewczynka tylko ...
ja ide 5ego i juz sie trzese na sama mysl ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry