• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Lista super :) oj bedzie sie dzialo i foteczki beda z dzidziusiami :)

Mam nadzieję, że za tydzień, jak pójdę na USG, to nie będzie spać:) Jak do tej pory moje zawsze ruchliwe:)

podobno pomaga cos slodkiego :) mi nie pomoglo hehe , moje spi na kazdej wizycie ... moze powinnam zaczac chodzic na wieczor skoro rano spich spi :)

reklama
Mere ty za tydzień masz usg genetyczne, albo inne :) sprawdzające czy z dzidzi ok? Chętnie dopisze. Teraz zmykam i będę albo wieczorkiem, albo jeszcze później ale potem pododaje.

A ja jutro idę na powtórke pt.poszukiwanie kości nosowej ale jakoś się nie martwię. I przesyłam dobre fluidy :) dla kolejnych dziewczyn.

Hej dziewczeta! Wczoraj mialam wizyte w szpitalu i widzialam swoje malenstwo! Fikalo kozioli i machalo raczka do mamusi! Az mi sie wierzyc nie chcialo zeby taki maluch tak fikal! Wszystko ok i pan doktor byl bardzo zadowolony, takze oby tak dalej!!! Fotke wkleje pozniej, ale jest nie za wyrazna niestety.....

reklama
No to prawda, ja tez bylam w szoku a przeciez to moja 3 dzidzia!!! A potem jak juz sie dzidziol ulozy glowa w dol i dupka w jedna strone i zacznie naparzac "kopytkami" w zebra i to dokladnie w to samo miejsce to sie mozna zdziwic:-D Mnie bolalo to miejsce jeszcze ze dwa tygodnie po porodzie!! I to obie baby kopaly w to samo miejsce.... Nawet teraz wiem dokladnie ktore to miejsce bylo:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry