reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Ja dziś widziałam sliczne bijace serduszko:) z badań wynikło ze złapałam jakies zapalenie pecheza wiec teraz na lekach jade:) Załozyli mi juz karte ciąży:) tak wiec jestem już pełnoprawna ciężarówk:)

A i zmienił mi sie termin porodu na 12 stycznia;)

Kasienka: Gratuluje! slicznej BETY!

klavell, nice : sliczności:) oby dalej tak dobrze szło

Asteria gratuluje:-)
No właśnie ja się tak zastanawiam, czemu oni prędzej tych książeczek nie dają...
Zadzwoniła wczoraj teściowa z pytaniem jak tam u lekarza:-D
No to mówie to co lekarz powiedział: że fasolka jest, że 4 tydzień, że narazie za wcześnie żeby cokolwik stwierdzić coś więcej powiedzieć, że nawet nie wie czy jest jedno czy dwójka. A teściowa do mnie "o cholera"... Ja na to "No ale skąd dwójka miałaby sięwziąć przecież ani ja ani A. nie mieliśmy nigdy bliźniaków" I mnie teściowa pocieszyła:-D "A. prababka (teraz nie pamiętam) czy była, czy miała bliźniaki" I się teściowa zastanawiała, bo w sumie myślała, że to w pokoleniu A. będą bliźniaki, ale nie było....
Ale jakby miałybyć to już by chyba było widać dwie fasolki?????:-D

reklama
Do góry