reklama
hej kochane...wczoraj nie miałam zbytnio czasu...wczoraj miałam wizyte i dowiedziałam się, ze bede miałą synusia...byłam pewna że będzie córcia, ale najważniejsze ze mój maluszek jest zdrowy...tata się cieszy i jest fajnie.... na wizycie 06.02 miałam 78.6 kg teraz mam 79,1kg i lekarz kazał mi przytyć:-) byście musiały widzieć jak w piórka obrosłam...z tego wszystkiego zapomniałam go o dużo rzeczy zapytać, ale na nastepna wizyte zapisze na kartce wszystko ehehe:-)
martusia ale się cieszęhej kochane...wczoraj nie miałam zbytnio czasu...wczoraj miałam wizyte i dowiedziałam się, ze bede miałą synusia...byłam pewna że będzie córcia, ale najważniejsze ze mój maluszek jest zdrowy...tata się cieszy i jest fajnie.... na wizycie 06.02 miałam 78.6 kg teraz mam 79,1kg i lekarz kazał mi przytyć:-) byście musiały widzieć jak w piórka obrosłam...z tego wszystkiego zapomniałam go o dużo rzeczy zapytać, ale na nastepna wizyte zapisze na kartce wszystko ehehe:-)
gratuluję
najbardziej spodobało mi się że tak ładnie powiedział ze masz przytyć
mamatatadziecko
Fanka BB :)
OOoo też by mi się przydaly takie słowa otuchy 
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Pysiu my i tak na długo pozwalamy Ci do tego szpitala jechać.... no nie przesadzaj![]()
No to jestem po jednym dniu ;D
mgielka2008
Fanka BB :)
gratuluje martusia z całego serca
Pysia trzymaj się w tym szpitalu cmoki
Pysia trzymaj się w tym szpitalu cmoki
Dziewczynki, ja we wtorek mam połówkowe. Nie mogę się doczekać. Ciekawa jestem czy wszystko ok i kto tam siedzi. Na Usg genetycznym w 12t i 2d lekarz stwierdził że stawia na dziewczynę. Jak myślicie? Na ile jest to sprawdzalne, a na ile to wróżenie z fusów? Trochę się nastawiłam na córkę i ciągle myślę jak wam się te wczesne rokowania posprawdzały.
reklama
silver0333
Zaciekawiona BB
Myslę, ze wiarygodne to jest tylko na jakieś 5 %;p;p
Ale jak bardzo chcesz to mam nadzieję i życzę Ci córeczki
Powodzenia!
Ale jak bardzo chcesz to mam nadzieję i życzę Ci córeczki
Podziel się: