reklama
Storczykowa
Zaciekawiona BB
Cat a czemu się stresujesz? jakie badania? ja mam w czwartek połówkowe, oszaleje chyba, jak można tak męczyć kobiety w ciąży i kazać im tyle czekać na ujrzenie swoich maluszków? 
Ps. mam nadzieję, że z moim łożyskiem nie będzie aż tak źle...

Ps. mam nadzieję, że z moim łożyskiem nie będzie aż tak źle...
Cześć Dziewczyny, jestem już po wizycie.
Wszystko z Malutką OK - rośnie jak na drożdzach - dziś 450 gram i jesteśmy 4 dni do przodu. Obejrzeliśmy ją, posłuchaliśmy serduszka, pomachała rączkami - choć do "zdjęcia" buzi nie chciała zapozować i zasłaniała się rączkami - taki mały wstydzioch.
Szyjka długaśna, łożysko ma jeszcze czas na podniesienie i mam się tym nie przejmować. Odstawiamy Luteinę i mam ją brać jak doraźnie - jak pojawią się bóle (tak jak Nospę).
Z radości odwiedziłam sklep polecany przez ankę-skakankę - obejrzałam wózki i wyszłam z torbą ciuszków - dokupiłam już chyba wszystkie brakujące.
Wszystko z Malutką OK - rośnie jak na drożdzach - dziś 450 gram i jesteśmy 4 dni do przodu. Obejrzeliśmy ją, posłuchaliśmy serduszka, pomachała rączkami - choć do "zdjęcia" buzi nie chciała zapozować i zasłaniała się rączkami - taki mały wstydzioch.
Szyjka długaśna, łożysko ma jeszcze czas na podniesienie i mam się tym nie przejmować. Odstawiamy Luteinę i mam ją brać jak doraźnie - jak pojawią się bóle (tak jak Nospę).
Z radości odwiedziłam sklep polecany przez ankę-skakankę - obejrzałam wózki i wyszłam z torbą ciuszków - dokupiłam już chyba wszystkie brakujące.
P
pinio25
Gość
Coleta----super wieści

kana161
Mama "terrorystek" :P
Coleta super wiesci
Kochane ja tez zyje juz tylko piatkiem...
oby sie nam malenstwo ladnie pokazalo
hahahah
Kochane ja tez zyje juz tylko piatkiem...
Cat Ballou
Fanka BB :)
No ja też połówkowe mam
Stresuję sie czy wsio jest okej.. no i licze na potwierdzenie płci
już tylko 3 dni
))))
Super że wizyty udane

Super że wizyty udane
reklama
P
pinio25
Gość
Kana--------cieszę się z Tobą na to usg:-)
Podziel się: