reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Mój syn jest synem i synem zostanie :-)

5 razy wchodziłam do gabinetu i tak na raty robiła mi wszystkie pomiary, bo syn ułożony miednicowo, zasłonięty nóżkami... Do tego wiercił się straszliwie! Po pierwszej próbie miałam iść coś zjeść, napić się... Po drugiej próbie chodzić, żeby go ubujać, bo wtedy miał się przekręcić... Ale to jest mała uparta koza i nie chciał się przekręcić.... więc nerki, kręgosłup i pępowina sprawdzała wewnętrznie, pozostałe narządy i funkcje zewnętrznie...

No i chyba utuczyłam tego mojego syncia - waży już 530 g :szok:

a o 17 byłam u mojego gin na rutynowej i.... potwierdził cesarkę :-):-):-) w 23 tc mam 2 kg na plusie :-):-) no i....... zapłaciłam 250 zł i mam już krążek... póki co jest mi niewygodnie, cały czas go czuję, ale podobno mam się przyzwyczaić....
potwierdził mały przyrost wód płodowych i nakazał pić... no i to mój dzień pełen wrażeń ;-)

reklama
Do góry