reklama
kroma
Fanka BB :)
Lizosomek- trzymam kciuki za te dwa tygodnie, żeby było spokojnie.
Aniołek- ja mam często takie bolesne skurcze. Tym bardziej, że z dzieciakami nie miałam takich bolących jak na okres. Znając życie to się rozpakujemy w terminie, a po drodze troszkę na stresujemy.
Pyśka- ale ja mam 1000 sadzonek do obskoczenia, nie dała byś rady zjeść sama wszystkiego. A jeszcze mam inne uprawy
Kana- do tego 38 tyg masz już najmniej z nas, więc zleci ci szybciutko.
Aniołek- ja mam często takie bolesne skurcze. Tym bardziej, że z dzieciakami nie miałam takich bolących jak na okres. Znając życie to się rozpakujemy w terminie, a po drodze troszkę na stresujemy.
Pyśka- ale ja mam 1000 sadzonek do obskoczenia, nie dała byś rady zjeść sama wszystkiego. A jeszcze mam inne uprawy

Kana- do tego 38 tyg masz już najmniej z nas, więc zleci ci szybciutko.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane mój suwaczek przeskoczyl na ostatnie miejsce... Niewierze, ze to juz ta ostatnia prosta... 
Czas zacząć sie bać czy jak??? Hahaha

Czas zacząć sie bać czy jak??? Hahaha
niunia102
OJ dziewczyny widzę że jak na razie to dobre wieści ale widać że końcówka już tuż tuż :-)
Misia1974
My po wizycie. Wszysto ok. nast. 19.06. Mała duża, ale nie było usg. Na 100 % cesarka. Ale termin do uzgodnienia później - czym dłużej Mała w brzuchu, tym niby lepiej - a że wielka, to bez znaczenia, bo i tak cc. Najwyżej będzie większe cięcie... Hmmm... większe cięcie... najwyżej...
P
pinio25
Gość
Misia-------bez paniki:-)na forum, które podczytuje dziś dziewczyna urodziła synka 5kg i 61 cm
cięcie miała;-)

mgielka2008
Misia to dobrze, że wszystko ok, a fakt faktem że nie ma znaczenia wielkość dziecka jak jest cięcie, a każdy dzień w brzuszku u mamy jest ważny buziak trzymaj się
niunia102
Misia ważne że wszystko ok :-) a wielkość dziecka zależy też od tego jacy są rodzice moja kuzynka urodziła syna ok 5 kg 60 cm długości a dodam że rodziła SN :-) ale ona ma 180 cm a jej luby prawie 2 m :-)
reklama
kota-behemota
Q & H team
Misia, najważniejsze, że wszystko z Wami ok! teraz możesz spokojnie toczyć się do końca 
Podziel się: