reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
no jestem po wizycie,
termin przesunięty wstępnie na 16tego, natomiast 8mego mam się stawić i sprawdzimy czy jeszcze nie szybciej.....
przepływy w porządku, ciśnienie idealne 116/78, żadnych badań nie zlecił, ani krwi ani moczu, bo to już w szpitalu, szyjki nie sprawdzał, usg było i uwaga moja córka waży 3100-3300, mierzył 3 razy aż sam się dziwił że taka duża kopa ;-) stąd przyspieszenie porodu, no ale u mnie ciężko było wyliczyć termin z ostatniej miesiączki,
ale mała cudna, ma włosy..... w ogóle był nowy sprzęt do usg, mój lekarz się chwalił że to mercedes wśród USG i co chwila sobie coś tam sprawdzał.... pokazał mi włosy małej i powiedział, że ma ładną czuprynkę ;-)
tak więc jestem przeszczęśliwa

no własnie żadnej zgagi , nic !!!! wow kolejny przesąd jednak ;-) bo o tym samym pomyślałam ;-)

Angie kochana nie martw się na pewno będzie wszystko w porządku, buziak

reklama
Do góry