reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Ja tylko szybko sie pochwale ze widzialam moja kruszynke. Zdrowa wszystko na miejscu. No i o ile moje oko jest wprawne to chyba cos tam dostrzeglam miedzy nozkami ale nie chciala mi potwierdzic. Ogolnie dziecko spalo no a do przeplywow musialo sie obrocic wiec po wszelkich probach z jej strony kazala mi podkulic nogi i 10 razy uniesc biodra i uderzyc tylkiem w lezanke co zaskutkowalo tym ze dzidzius sie przeciagna. Zdjecie postaram sie dodac jak najszybciej.

dziewczyny gratuluje udanych wizyt śliczne te wasze dzieciaczki,
ja czekam na jutrzejszy powtórny wynik toksoplazmozy trzymajcie kciuki za mnie proszę was...

gratuluję udanych wizyt!!! cudownie się czyta takie optymistyczne opisy :) zdjęcia maluszków urocze!

Ewelyn, mam nadzieję, że wynik glukozy nie pokaże ciążowej cukrzycy, eh, ten słynny ulubiony drink ciężarnych haha. Trzymam kciuki!!!

ja jeszcze mam przed sobą wizytę ale odebralam wyniki na Hiv, CMV i toksoplazmę i są dobre, więc jak na razie nie mam o co się martwić, może o to, że nigdy nie miałam cmv i nie mam przeciwciał.

Piękne Maleństwa :-)

A to moje z pozdrowieniami dla wszystkich forumowych cioć :-D

35i3l2b.jpg

reklama
Do góry