reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
lizosomku, fantastycznie :) Może to faktycznie dobry pomysł, żeby zaangażować "osobistego trenera" w postaci męża ;) Mój K. boi się, że zacznę mu niespodziewanie rodzić w trakcie "treningu" :-D, chociaż u nas raczej daleko.

Mam jeszcze pytanko: czy któraś z Was miała po badaniu gin plamienie? Nie chodzi o taką świeżą krew, ale raczej podbarwiony śluz... Mi przydarzyło się to wczoraj, po raczej mało przyjemnym badaniu. Podobno to normalne, ale chciałam się upewnić :)

Lizosmek, no to już i u Ciebie lada chwila :-) Super!

A u mnie - dla odmiany - na nic wcześniejszego się nie zapowiada. Na USG Mała waży 3 200, ma się dobrze, ułożyła się - jak to Dr określił "jak nietoperz" - brzuszek przyklejony do mojego kręgosłupa a nóżki po bokach. Nawet nie wiedziałam, że tak się da ;-)
Łożysko nadal bardzo ładne, przepływy OK.
Mam cierpliwie czekać. Czekałabym cierpliwie tylko to moje spojenie mi w tym przeszkadza :crazy:

reklama
Do góry