reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
śliczne te wasze pocieszki :-)jak ja bym chciała żeby moje już też było takie duże i żebym po usg prenatalnym też przyniosła same dobre wieści...a do wizyty jeszcze 2 tyg :baffled:

pinio - może dlatego, że wszystkie zdjęcia wyglądają tak samo :p
mi się wydaje, że dziewczynka - zwłaszcza, że lekarz był powsiągliwy i powiedział, że za wcześnie aby zgadywać... a już 13 tydzien - więc chłopaka byłoby już może widać? zobaczymy :)

:-) nasz junior ma juz 84 mm i macha racami i nogami i jest zdrowy, bo dzisiaj mielismy usg genetyczne i nie trzeba sie bac, zeby mial jakies choroby i pan lekarz powiedzial, ze chyba widzi ogorka miedzy nogami i mamy filmiki z dzis i sie nimi cieszymy :-) zdjecia nie wkleje, bo nie dostalismy, dzis tylko filmy ;-)

DSC_0059.jpgDSC_0060.jpgDSC_0061.jpg
Hejka!

Dawno nie pisałam bo sił nie miałam.
Pisałam tutaj na forum jakoś jak byłam w 7 tc a potem to róznie ze mną było przeważnie czytałam i oglądałam wasze pociechy.

Teraz mam troche wiecej czasu i mogę się i naszym szkrabem pochwalić ;)

Jak byłam 3 stycznia u lekarza dzidzia zaczynała 15 tc i wymiary to 9,13 cm serducho 120...kregosłup prawidłowy itp.

W kazym bądź razie wszystko ok.

Skakał, wiecił się i jest nasz szkrab ułożony dowolnie główkowo ;)

tylko martwie się tym, że wyszła mi toxo oba wyniki na plus :( więc nie zabardzo dobrze ....ale mam nadzieje że jutrzejsze będą już lepsze ....bo te niedobre mam z listopada czyli robione na samym poczatku ciąży (lekarz miał duzo ludzi i nie dopatrzył się dopiero teraz na wizycie wyczaił temat).

Zobaczymy co wyniknie ;)

Jeszcze nie chciał mi powiedzieć kto będzie bo stwierdził że za wcześnie ..ale mam nadzieje, że na was mogę liczyć i ocenicie naszego szkarba fotki i powiecie co tam widać bo ja już sama nie wiem :p:p:p

trzymajcie się :)

reklama
witaj ja tez mam oba wyniki na plusie tokso, jutro powtarzam badania, ale mój ginekolog przepisał mi od razu antybiotyk, mam nadzieje ze wynik jest lepszy i nie bede musiala brac tego cholerstwa

Do góry