reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
haj:-D:-D

kota-----gratuluję córeczki:-):-):-):-):-):-):-) dużo dziewczynek u nas:-):-):-):-)ja też chceę dziewczynkę więc poproszę jedną jeszcze w zapasie zostawić:-D:-D:-D

angie---------jeszcze Ty miałaś wczoraj wizytę??

Kota gratuluję córeczki! to idealnie się u Ciebie złożyło...Parka jest :-D

Pozostałym dziewczynom również gratuluję...oby wszystkie dzieciaczki zdrowo rosły!

A mam jeszcze pytanie ...czy któraś z Was chodzi bądź chodziła do szkoły rodzenia?to moja pierwsza ciąża i nie wiem czego oczekiwać.Wiadomo,kobiety sobie zawsze radziły i do dzisiaj radzą...no,ale czy warto chociaż kilka razy się wybrać na takie zajęcia?tym bardziej moja mama mnie namawia...Jak myslicie?

dziewczyny, gratuluję wszystkich USG i informacji o płci.
Na naszym ostatnim USG nie udało się rozpoznać czy to chłopak czy dziewczynka więc czekamy do pierwszego tygodnia lutego. Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że się dzidzia ładnie "zaprezentuje" :)

Coleta to tak jak u mnie ;D
Choć moja lekarka i ta która w szpitalu mi robiła USG należą do tych, które mówią płeć około 20 tygodnia jak już jest pewne ;D

reklama
Ania, ja w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia i przyznam, że jeśli chodzi o nastawienie do porodu, dużo mi to dało, chodziłam prywatnie i uczestniczyłam we wszystkich spotkaniach, na części wynudziłam się, jak mops, a część była fajna i ciekawa, jeśli jeszcze raz miałabym iść, to jedynie na wybrane spotkania, czyli oznaki i objawy zbliżającego się porodu, poród, karmienie piersią (jeśli się chce karmić)i koniecznie wycieczka na porodówkę (ja chciałam zobaczyć jak to wszystko wygląda od wewnątrz i choć rodziłam w całkiem innych szpitalu, to wiedziałam już czego się spodziewać).
Połóg, fizjologia ciąży itd- wszystko jest w necie, higiena noworodka, kąpiel - tego nauczą Cię i tak w szpitalu po porodzie, a kąpanie i ubieranie sztywnych lalek ma się nijak do rzeczywistości.

Do góry