reklama
P
pinio25
Gość
haj

kota-----gratuluję córeczki:-):-):-):-):-):-):-) dużo dziewczynek u nas:-):-):-):-)ja też chceę dziewczynkę więc poproszę jedną jeszcze w zapasie zostawić

angie---------jeszcze Ty miałaś wczoraj wizytę??

kota-----gratuluję córeczki:-):-):-):-):-):-):-) dużo dziewczynek u nas:-):-):-):-)ja też chceę dziewczynkę więc poproszę jedną jeszcze w zapasie zostawić

angie---------jeszcze Ty miałaś wczoraj wizytę??
Ania.Ka
Zaciekawiona BB
Kota gratuluję córeczki! to idealnie się u Ciebie złożyło...Parka jest 
Pozostałym dziewczynom również gratuluję...oby wszystkie dzieciaczki zdrowo rosły!
A mam jeszcze pytanie ...czy któraś z Was chodzi bądź chodziła do szkoły rodzenia?to moja pierwsza ciąża i nie wiem czego oczekiwać.Wiadomo,kobiety sobie zawsze radziły i do dzisiaj radzą...no,ale czy warto chociaż kilka razy się wybrać na takie zajęcia?tym bardziej moja mama mnie namawia...Jak myslicie?

Pozostałym dziewczynom również gratuluję...oby wszystkie dzieciaczki zdrowo rosły!
A mam jeszcze pytanie ...czy któraś z Was chodzi bądź chodziła do szkoły rodzenia?to moja pierwsza ciąża i nie wiem czego oczekiwać.Wiadomo,kobiety sobie zawsze radziły i do dzisiaj radzą...no,ale czy warto chociaż kilka razy się wybrać na takie zajęcia?tym bardziej moja mama mnie namawia...Jak myslicie?

dziewczyny, gratuluję wszystkich USG i informacji o płci.
Na naszym ostatnim USG nie udało się rozpoznać czy to chłopak czy dziewczynka więc czekamy do pierwszego tygodnia lutego. Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że się dzidzia ładnie "zaprezentuje"
Na naszym ostatnim USG nie udało się rozpoznać czy to chłopak czy dziewczynka więc czekamy do pierwszego tygodnia lutego. Już nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że się dzidzia ładnie "zaprezentuje"
H
Huuuura
Gość
Kota- gratuluję dziewczynki!
Śliczne dzieciaczki dziewczyny. Gratuluję!
Śliczne dzieciaczki dziewczyny. Gratuluję!
reklama
kota-behemota
Q & H team
Ania, ja w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia i przyznam, że jeśli chodzi o nastawienie do porodu, dużo mi to dało, chodziłam prywatnie i uczestniczyłam we wszystkich spotkaniach, na części wynudziłam się, jak mops, a część była fajna i ciekawa, jeśli jeszcze raz miałabym iść, to jedynie na wybrane spotkania, czyli oznaki i objawy zbliżającego się porodu, poród, karmienie piersią (jeśli się chce karmić)i koniecznie wycieczka na porodówkę (ja chciałam zobaczyć jak to wszystko wygląda od wewnątrz i choć rodziłam w całkiem innych szpitalu, to wiedziałam już czego się spodziewać).
Połóg, fizjologia ciąży itd- wszystko jest w necie, higiena noworodka, kąpiel - tego nauczą Cię i tak w szpitalu po porodzie, a kąpanie i ubieranie sztywnych lalek ma się nijak do rzeczywistości.
Połóg, fizjologia ciąży itd- wszystko jest w necie, higiena noworodka, kąpiel - tego nauczą Cię i tak w szpitalu po porodzie, a kąpanie i ubieranie sztywnych lalek ma się nijak do rzeczywistości.
Podziel się: