Cat Ballou
Fanka BB :)
Cat, szczerze to ja nie polecam Medicovera do prowadzenia ciąży - są świetni do badań, itp bo za nie nie płacisz i czas oczekiwania na bardziej specjalistyczne badania jest krótszy ale samo prowadzenie jest słabe - ginekolog nie ma w Medicover USG w każdym gabinecie i dziewczyna dostaje skierowania tylko na III usg (te obowiązkowe), na wizytach jest badanie "ręczne" + słuchanie maluszka ale nie zobaczysz co miesiąc jak urosło / jak się rozwija -> co według mnie zmniejsza też szanse wcześniejszego wykrycia niepokojących rzeczy.
Ja mam Medicover opłacany przez pracodawcę, dodatkowo - jeden z wyższych pakietów, ale jak miałabym sama zapłacić za pakiet - uważam, że nie warto.
Po urodzeniu Małej zamierzam ją dopisać do mojej karty (właśnie ze względu na badania / ew. wizyty domowe, łatwiejszy dostęp do specjalistów) ale dodatkowo zapisuję ją do państwowej przychodni.
Ja poprzednią ciąże prowadziłam prywatnie na przemian z meddicoverem. Mam tu swoją ginke i jestem z niej zadowolnona.(teraz przyjmuje w centrum ochota - czyli jakies 100 m ode mnie) Miałam często usg bo ciaza byla patologiiczna. Tylko że wtedy właśnie składki opłacał mi pracodawca.

KOTA - super!!