reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Ja nawet nie wiem jaką mam , bo nawet "pani dr" nie raczyła mnie poinformować. :angry: w piątek tam pojadę i postaram się "wyciągnąć" wyniki

Cześć dziewczyny. Oto moja najukochańsza kruszynka. Za 3 tygodnie USG genetyczne. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Uspokoiłam się trochę chociaż tyle przeciwności nas spotyka od samego początku. Najważniejsze jest maleństwo -prawda, że przekochane:-D 2014-05-19 18.40.11.jpg

Załączniki

• 2014-05-19 18.40.11.jpg
    2014-05-19 18.40.11.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 87
Dziewczyny super maluchy!

jopal dzieki ze pytasz, jeszcze sie nie stresuje...zaczne jutro;p a mam na 19;10, wiec wieczorkiem

agulka8 przeurocze zdjęcie. Myślę, że głupi zrozumiałby to zdjęcie. Rączki i nóżki. Albo urodzisz przeszłego modela/modelkę, albo fotograf Ci się wyjątkowo zdolny trafił :-D Ciekawe co to, między nogami ;-)

Dzięki dziewczyny!

Hehe myślę mitemil, że na to złożyło się kilka czynników. Uroda kruszynki odziedziczona po rodzicach no i ginekolog z całkiem niezłym zacięciem to robienia dobrych fotek:-). A między nóżkami to chyba jeszcze zanikający ogonek.

reklama
Hej!
Dodaję zdj. z dzisiejszej wizyty.

WP_20140521_004.jpgWP_20140521_001.jpg

Dzidzia już całkiem pokaźna - ma prawie 6,5 cm. Cały czas się ruszała, rączkę do budzi wpychała :) Badanie genetyczne ok. Wyniki dobre, także odetchnęłam trochę z ulgą. Wizyta trwałą dość długo (przez pomiary) więc się napatrzyłam na swoją kruszynkę. NAstępna wizyta za 4 tyg. Muszę tylko zadzwonić i się umówić.

Załączniki

• WP_20140521_001.jpg
    WP_20140521_001.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 89
  • WP_20140521_004.jpg
    WP_20140521_004.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 88
Do góry