reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Jest to naprawdę bardzo fajna sprawa i myślę ze nie trzeba się tam zapisywać tylko trzeba tam być wcześnie .
Chociaż mało kto tak naprawdę tą stronę "polecał" nie jest to nagłośnione ani nic...
Ja idę na 100 % może poznam płeć a jak nie to chociaż czegoś się nauczę :)

No ja prawdę mówiąc szukałam warsztatów w naszej okolicy a o tych nie słyszałam nic :-) super, też się pojawie

Misia te warsztaty z gdańsku były w 2013.. Weszłam na stronę tej organizacji która to organizuje i w tym roku nie widzę żeby w gdańsku organizowali..

A to dziwne, bo ja szukalam 2014. I tam czytalam ze 2014 to jest. A wątpię ze zrobili jakąś aktualizacje ze zmienili że bylo w 2013. Albo ja sie gdzieś rypnelam jak szukalam albo nie wiem. Ale małż to czytal również i mowil ze jest świetne (a on czyta takie artykuly z 30 minut zeby nic nie przeoczyc). Czyżby zmeczenie organizmu wyszlo ? I wielkie podekscytowanie tym wszystkim ? . Chcialam dobrze, nie tylko dla siebie ale i Was poinformowac. Przepraszam że nie wyszło i zawiodłam :(

No ja znalazłam nawet opis z 2013 roku w tym terminie co podawałaś... a w terminarzu 2014 kończy się na Warszawie w terminie 21-22.06 ;/ szkoda bo też się nakręciłam

Zaraz napisze do tej "fundacji" czy mogą napisać grafik na dalszy rok 2014. Może się uda .. bo wątpię ze beda tylko 4 spotkania w roku a w poprzednim w takim razie bylo okolo 17-tu. Anncka, slonko Przepraszam...

reklama
Do góry