reklama
lionessa75
Fanka BB :)
Olushia, Anncka gratulacje! nie ma nic ważniejszego dla mamy jak usłyszeć że jej maleństwo jest zdrowe!
Anncka- jaki duży! Ja mam wizytę w poniedziałek, nie widziałam Maluszka od miesiąca więc już nie mogę się doczekać!
Martia - nie martw się aż tak, u mnie Mały czasem śpi cały dzień a od wczoraj np bryka jak szalony - dzień i noc
! moze to pogoda tak na niego wpłynęła?
Anncka- jaki duży! Ja mam wizytę w poniedziałek, nie widziałam Maluszka od miesiąca więc już nie mogę się doczekać!
Martia - nie martw się aż tak, u mnie Mały czasem śpi cały dzień a od wczoraj np bryka jak szalony - dzień i noc
! moze to pogoda tak na niego wpłynęła?
Anncka,
Gratuluję. Pięknie rośnie
Ja wczoraj miałam wizytę. Bez USG tym razem bo miałam robione na poprzedniej, wiec nie wiem jak mocno urosła. Natomiast miałam sprawdzaną szyjke i jest jeszcze bardziej miękka niż była, ale jest zamknięta i mniej wiecej na tym samym poziomie także cieszę sie ze wciąż powyżej 2 cm. Dostałam dodatkowy lek przeciwskurczowy i za dwa tygodnie następna kontrola.
Gratuluję. Pięknie rośnie
Ja wczoraj miałam wizytę. Bez USG tym razem bo miałam robione na poprzedniej, wiec nie wiem jak mocno urosła. Natomiast miałam sprawdzaną szyjke i jest jeszcze bardziej miękka niż była, ale jest zamknięta i mniej wiecej na tym samym poziomie także cieszę sie ze wciąż powyżej 2 cm. Dostałam dodatkowy lek przeciwskurczowy i za dwa tygodnie następna kontrola.
katjana123
Czekanie na maleństwo:*
Anncka sliczny bobo, bedziesz miala pięknego synka.
Gratuluję!! :*

PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Melduje ze glukoza wyszła za wysoka i poniedziałek powtórka niestety. Rwa kulszowa nawrót nie mogę wstać z pozycji siedzącej. Koszmarek trwa
((
kar1986
25.05.2009
Ancka super że wizyta udana, ale masz już dużego syna:-)
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
anncka gratuluje ślicznego synusia,ale duży chłopak z niego:-)
Paulina oby powtorka wyszla w normie,trzymam kciuki
Paulina oby powtorka wyszla w normie,trzymam kciuki

reklama
lionessa75
Fanka BB :)
A ja melduję się ze szpitala! Wczoraj zaczęłam plamić i dziś podjechałam na IP i od razu kazał zostać na obserwacji. Dziwne jest to że nie czułam się źle, nic mnie nie bolało, brzuch się nie stawia, mały aktywny. Gin , który mnie badał mówi , że wszystko ok ale chcą mnie potrzymać, szyjka zamknięta Pamiętam, że któraś z Was miała podobnie?
Pech tylko, że miałam mieć wizytę u swojego gina w pon. I chciałam bliżej zobaczyć malucha po miesięcznym niewidzeniu.
Pech tylko, że miałam mieć wizytę u swojego gina w pon. I chciałam bliżej zobaczyć malucha po miesięcznym niewidzeniu.