reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Olushia, Anncka gratulacje! nie ma nic ważniejszego dla mamy jak usłyszeć że jej maleństwo jest zdrowe!
Anncka- jaki duży! Ja mam wizytę w poniedziałek, nie widziałam Maluszka od miesiąca więc już nie mogę się doczekać!
Martia - nie martw się aż tak, u mnie Mały czasem śpi cały dzień a od wczoraj np bryka jak szalony - dzień i noc
! moze to pogoda tak na niego wpłynęła?

Anncka,
Gratuluję. Pięknie rośnie :)

Ja wczoraj miałam wizytę. Bez USG tym razem bo miałam robione na poprzedniej, wiec nie wiem jak mocno urosła. Natomiast miałam sprawdzaną szyjke i jest jeszcze bardziej miękka niż była, ale jest zamknięta i mniej wiecej na tym samym poziomie także cieszę sie ze wciąż powyżej 2 cm. Dostałam dodatkowy lek przeciwskurczowy i za dwa tygodnie następna kontrola.

Anncka- synuś już duuuży i śliczny, gratuluję!

Dusieńka-
super, że szyjka się trzyma. Bierz leki i odpoczywaj.

Paulina- oby kolejne badanie wyszło dobrze, ściskam kciuki.

reklama
A ja melduję się ze szpitala! Wczoraj zaczęłam plamić i dziś podjechałam na IP i od razu kazał zostać na obserwacji. Dziwne jest to że nie czułam się źle, nic mnie nie bolało, brzuch się nie stawia, mały aktywny. Gin , który mnie badał mówi , że wszystko ok ale chcą mnie potrzymać, szyjka zamknięta Pamiętam, że któraś z Was miała podobnie?
Pech tylko, że miałam mieć wizytę u swojego gina w pon. I chciałam bliżej zobaczyć malucha po miesięcznym niewidzeniu.

Do góry