• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ja po wizycie, jednak miałam usg, widziałam, jak mała sobie pływała:)
Nie wiem, ile ma, bo lekarka powiedziała, że ona po 13 tygodniu nie mierzy długości i że od następnej wizyty zacznie pomiary obwodów. Ciśnienie zmierzyła, dała skierowanie na kolejne badania i tyle :)

Em Ka, no dziwne podejście, jeśli to prywatnie... A udało Ci się wyprostować sprawę z ubezpieczeniem w pracy?

reklama
Mila faktycznie mi wypowiedzieli ta opiekę medyczna bo 2 lata jestem nieobecna w pracy , nie wiem czy mogą czy nie , musze poprosić kogoś by mi ściągnął regulamin wynagradzania :) ale w zeszłym roku szlam z nimi na noże w kwestii tego ubezpieczenia bo obiło sie juz o prawnika wiec mogli mi zrobić po prostu na złość ;) ale jak cos to maz sie dowiaduje teX o pakiet dla mnie u siebie wiec nie ma problemu a tego gościa co mam Medicover bede odwiedzać z NFZ i tyle :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Gratuluję udanych wizyt :)

Dawno mnie tu nie było, ale pracy miałam tyle, że sama w szoku jestem ze dałam rade :)
Jeszcze 4 tygodnie i odpoczniemy sobie. :)
Dzidzia rośnie a brzuch razem z nią.. czasem patrze w lustro i uwierzyć nie mogę :D

Swoją drogą, możecie polecić jakieś sklepy internetowe z ciążowymi ciuszkami? :D
Do naszych wizyt jeszcze daleko :)
Polowkowe za trzy tygodnie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry