• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ja już jadę. Najpierw na pobranie krwi. Czuję się jak dętka pół nocy nie spałam. Moje chore jelito akurat dziś postanowiło się odezwać. Po 2 w nocy brałam nospe i rozluzniającą kąpiel. Mam nadzieję ze nie obudziłam sąsiadów. Dziś poproszę chyba na leżąco. Słabo się czuję ciśnienie niskie. [emoji53] a potem USG Ale nie wiem dokładnie o której bo ma mnie przyjąć między pacjetami na tą poprawkę.

Dziewczyny żeby nam się dziś udało [emoji4] najlepiej razem z poznaniem płci [emoji56] kciuki trzymam również [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emalka kciuki bo Ty już.

Za resztę tez mocno trzymam.
Juz pisałam na ogolnym, że idziemy pooglądać wiec miało być bezstresowo a tu serce wali od rana..
Jeszcze moja wczoraj, w kolo gadala, że ma nadzieję że wszystko będzie dobrze to idąc jej tokiem myślenia, zaczelam się zastanawiać a co jak coś będzie nie tak..
Wiecie przed polowkowym chyba osiwieje..

To gratki! A masz zdjęcie? Duża juz dzidzia??

No ja idę głównie idę na sprawdzenie w tym podgladaniu..z tym ze moj maluch niewspolpracujacy..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry