• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ja juz po wizycie. Szyjka dluga,zamknieta ale miekka mam infenkcje na ktora dostalam globulki. Maluch wazy 2240g czyli troszke przystopowal ale glowka i brzuszek nadal spore i troszke do przodu. Teraz termin wyszedl na 19 pazdziernika :-)
Uspokoilam sie i to bardzo. Gin powiedzial ze mam sie niczym nie przejmowac. Jak bedzie widzial ze cos jest nie tak to bedzie alarmowal. Ostatnio mial pacjentke u ktorej tez zapowiadalo sie grubo ponad 4kg dziecko wedlug usg, brzuch tez bardzo duzy a dziecko urodzilo sie z waga 3700g.

reklama
Super wiadomosci :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Princeseczka super ! A tak się balas o szyjke :-) A Babel może zrobił już zapas A teraz będzie tylko spokojny wzrost :-)

Milagros-mam taka nadzieje :-D ale zobaczymy jak to bedzie :-) teraz wizyta za 3.5 tygodnia. Jak bedzie dzialo sie cos niepokoijacego to mam dzwonic chocby w nocy o polnocy. I tego kardiologa musze zaliczyc pod koniec wrzesnia:-)

Nie lubię kardiologow :-) ja poluje załatwić ortopeda i okuliste po niedzieli mam nadzieję że mnie przyjmą tak jak jest planowane.

Mamo czwórki będzie dobrze. Super że badanie względnie rano. Zawsze mniej stresu.[emoji5]

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

reklama
My już po Ale jestem mega rozczarowana. Z maluchem wszystko jest dobrze ale lekarz i samo badani0e beznadziejne. Usg robione w pośpiechu-dosłownie 10 min wszystko trwało, lelarz mrukliwy i jeszcze mnie nie wiadomo po co nastraszył mozliwymi komplikacjami przy 4 cc. Wkurw... mnie strasznie bo ja sobie doskonale z możliwych powikłań zdawałam zachodząc w ciążę i zdaję nadal sprawę a on teraz idiotycznie mnie straszy nie wiem w jakim celu. Pomaiary robione na szybko i w ogóle wg mnie wyssane z palca. Cały czas obwód główki był większy i nagle przeskoczył ms 25 centyl. Niby z jego pomiarów waga 1600 Ale w ogóle w to nie wierzę bo mierzył wszystko pośpiesznie.Poprzednie 2 Usg robilam na NFZ i wszystko bylo elegancko , a dziś prywatnie i taka du... Szkoda że nie sprawdziłam opinii o tym doktorku bo tylko wywaliłam 2 stówki w błoto...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry