• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Kurcze, ale roslo.. Ciekawe kiedy to serduszko przestalo bic :( no nic.. Teraz szpital i trzeba bedzie czekac na zabieg :(

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia :-( bardzo mi przykro :-( A może jednak ? Może dzidzia się głęboko schowala ze nie widać ....
Bardzo mi przykro... :(

I tak jak Ivi napisała, byłam na marcowych mamach, i nie pamiętam takiej serii złych wieści...

No ivi nie chce być ta straszaca ale u nas na sierpniowkach była takaxseria do chyba 24 czy 28 tc.. Na początku najgorzej, leciała jedna za drugą, potem w okresie prenatalnych, po amnio i nawet dzieci po 20tc..
Straszne to jest.. I ogromnie nie sprawiedliwe..

Gosiu chyba kolo 7tc skoro 1,1 ale nie rozkminiaj.. Przykro mi bardzo..

reklama
Gosia :-( bardzo mi przykro :-( A może jednak ? Może dzidzia się głęboko schowala ze nie widać ....
Bardzo mi przykro... :(

I tak jak Ivi napisała, byłam na marcowych mamach, i nie pamiętam takiej serii złych wieści...

Raczej nie.. :( robil mi usg z 10 min, kolorowym dopplerem tez... Ostatnie usg tydzien temu pokazywalo ciaze na 6t1d dzisiaj pokazuje na 7t1d wiec ciekawa jestem kiedy to sie stalo :( jeszcze tydzien temu bilo :(

Ostatnie zdjecie: :(
16f32862c814bee00189e5cc2035deff.jpg

f2w39jcgdz0az452.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry