reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Devi szybko zleci.....

A co do brzuszka ciążowego......ja juz mam taki wielkości melona chyba :). Jakieś 2 centymetry pod poępkiem już jest......wszak w 20 tygodniu macica osiąga wysokość pępka a potem co tydzień o około 1 cm przyrasta.....
Powoli zaczną się już piękne ciążowe piłeczki pojawiać u Nas....

reklama
Tonya a ty miałas juz takie badanie? wiesz moze na czym one polega?

Monila wydaje mi się, że to jest badanie z krwi, ale nie jestem pewna, bo nie badałam tego jeszcze. Powiedziałam ginowi, że byłam szczepiona więc na razie nie zlecał mi tego.

Myszka, reksio, JJ i Dali gratuluję udanych wizyt!!!!! Oby tak dalej...

Devi bardzo mi przykro, że Twoją odwołali, wiem jak się na nią cieszyłaś...mam nadzieję, że tydzień szybko Ci zleci

Czekam na relację z dzisiejszych wizyt - mam nadzieję, że będzie widać już kto Wam w brzuszkach mieszka...:-)

JJ ja też już czuję sporego melona...szczególnie jak chwilę na boku poleżę, to potem taki twardy wystaje z jednej strony :-) Dotykam i czekam na szturchnięcia, ale się na razie nie powtórzyło...

kochane u mnie wszystko ok, bedzie chłopak. Nie mam fotki ale sie napatrzyłam na moje maleństwo serducho bije jak dzwon.
Ruszał rączkami i nózkami. Było cudnie:-)

Witajcie dziewczyny,
Gratuluję Wszystkim udanych wizyt i dobrych wieści:-)

JJ też jestem z Bydgoszczy i teoretycznie, tzn. wg miesiączki u mnie jutro zaczyna się 17 tydzień - bardzo podobnie do Ciebie :happy:. Można spytać do jakiego lekarza chodzisz?

Pozdrawiam

kasica88- gratuluję synusia i wszystkim mamusiom które miały dzisiaj spotkania z gin.gratuluję udanych wizyt:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już po wizycie!!
Dzięki za trzymanie kciuków:biggrin2:
Wszystko w porządku, serduszko ładnie bije, a maleństwo ma już 7 cm.:-D

Tylko jedno mnie zastanawia!
Wszystkie robiłyście usg genetyczne ok 13 tygodnia ciąży.
A mi lekarka kazała robić ok 20 tygodnia.
Nic z tego nie rozumiem.

Do góry