reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dziewczyny gratuluje wspanialych wiadomosci..super,ze dzidziulki zdrowe i wszystko z nimi wporzasiu :-)
agulalula Agatka nie wie,ktorego z naszych przystojnuch chlopakow wybrac.. i to jej zaprzata sliczna glowke:-p

reklama
Hej dziewczyny, ale wczoraj było wizyt :)
Jaskółka, agulalalula, lemioniada, ewak, pflaume -gratulacje cieszę się z waszych udanych wizyt :-)

agulaula - małą rewelak i jakie ma długie paluszki super

susumali, pflaume - kciuki zaciśnięte

Gratuluje udanych wizyt, przepraszam ze nie wypisuje kazdej osobno, ale nie bylo mnie tu przez kilka dni i nie sposob tak by kogos nie pominac. Fajnie, ze coraz wiecej wie kto im mieszka w brzuszku. A co do planowanych cesarek, to sie czasem dziewczyny za wczesnie na stol nie dajcie brac, bo czasami 2 tyg dla maluszka w dodatkowym rozwoju to dużo. No chyba że na USG bedzie juz wystarczajaco duzy:tak:.

biedroneczka ja miałam tydzień wcześniej i mały ważył 3570 i 58 cm. Teraz mam termin na 4.08 myślę, że się załapię na lipiec :-)

Nie jest powiedziane ze cesarka jest zawsze wcześniej, małe musi tez odpowiednio wazyć i wszystko na USG musi byc ok.
Pamietam u jednej dziewczyny jak ja lekarze pokrolili 2 tyg przed czasem i okazalo sie ze maly mial niespelna 3 kilo i ledwo sam oddychal i trafil do inkubatora jak wczesniak, a niby cesarka planowana byla. Także najlepiej sie upewnić czy na USG jest wszystko ok i napewno nie dać sie kroić wiecej niz 2 tyg przed terminem

reklama
Gratuluje udanych wizyt, przepraszam ze nie wypisuje kazdej osobno, ale nie bylo mnie tu przez kilka dni i nie sposob tak by kogos nie pominac. Fajnie, ze coraz wiecej wie kto im mieszka w brzuszku. A co do planowanych cesarek, to sie czasem dziewczyny za wczesnie na stol nie dajcie brac, bo czasami 2 tyg dla maluszka w dodatkowym rozwoju to dużo. No chyba że na USG bedzie juz wystarczajaco duzy:tak:.

Zgadzam się w 100%. Wiktorię wyjęli mi za wcześnie i było to po niej widać. Za tydzień będę rozmawiała z lekarzem czy jest możliwość jechać na cc do szpitala mając już skurcze.

Dziewczyny gratuluję wszystkim udanych wizyt, nie dam rady wymienić każdej z osobna, bo długo mnie nie było. Wiem że kilka dziewczynek się ujawniło;-)

Do góry