reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gratulacje udanych wizyt!
devi chudziutki przystojniaczek się szykuje!
Kochane życzę Wszystkim aby ciąża się nie dłużyła i nie niosła ze sobą zbyt dużego obciążenia.
Trzymam kciuki za kolejne udane wizyty.

reklama
gratuluje udanych wizyt

natt
-ty dla mnie jesteś boginią ;-), nosisz dwójkę maluszków, w sumie 36 tydzień u ciebie, więc napewno do wcześniaków nie będa się zaliczać jakbyś wcześniej urodziła, pięknie wyglądasz, figura super i ten brzusio rewela, nad wszystkim się zachwycam, a zwłaszcza nad tym że nosisz pod serduchem dwójke słodkich maluchów

devi-pozdrów od nas Małgosię i opowiedz co u niej ( a tak co się stało że jest w szpitalu)

cokies- skrócona szyjka

dzis ginka powiedzila ze Mikołaj bedzie planowo i z ciekawosci sprawdziłam kiedy w sierpniu wypada pełnia księzyca (ponoc w czasie pełni pełne poródwki sa). Pełnia ksieżyca w sierpniu wypada 13.08 a ja mam termin na 14-stego....cos czuje ze faktycznie bedzie co do minuty w terminie :)

Devi zanosi się, że Twój Mikołaj będzie naprawdę wysokim facetem, dobrze, że z wodami ok. Pozdrów Małgosię i czekamy na relację.

Pomimo tego, że objawów nieprzyjemnych trochę przybywa w tej ciąży, to na razie też mi się nie dłuży. Ale jak czytam o Waszych dolegliwościach, to jednak u mnie ich mało i do wytrzymania są, więc pewnie dlatego lepiej znoszę ten czas.

Za tydzień wizyta, mam nadzieję, że nie będzie ten mój "Słonik" ważył już 3kg (4 tygodnie temu miał 2050) :-)

Devi - będziesz miała szczuplutkiego, wysokiego, kochanego Syneczka :-)
Koniecznie podziel się z Nami wiadomościami od Malgosi :-(
Tonya - niech 'Słonik' zdrowo rośnie :-)

Mój syn to będzie zagadka..ile waży,ile mierzy :-) byleby zdrowy :-)

Mała urosła 0,5kg w 2 tygodnie
shocked.gif
waży 1,9kg więc dobrze nam urosła, szyjka skrócona ale zamknięta za 2 tyg kolejna wizyta i będzie wymaz pobrany, nawet pytać o to nie musiałam. Macica sięga do początku mostka. Pytałam czy mam szanse na wcześniejszy poród i lekarz się uśmiechnął i powiedział 'zobaczymy' no to zobaczymy
biggrin.gif

A ja wczoraj dostałam mega skurczu w aucie... Aż musiałam się wyprostować... Wszystkich wystraszyłam ale siebie chyba najbardziej... mam nadzieję, że to 1 i ostatni raz...

devi-gratki z wizyty najważniejszy ,że młody zdrowy a długie nogi wysoki przystojniacha będzie a nie jakiś mały wypierdek :-) pozdrów koniecznie mal-gosie:tak:
Ciąża mi się również nie dłuży a wręcz przeciwnie leci czas tak szybko ,że już nie nadążam ,jest mi już ciężko ale ja przecież już w tym miesiącu rodzę :szok: matko za 2 tyg będę w 38 tyg. a za 3 będzie cesarka chyba ,że młody zdecyduje wcześniej:-Dale lepiej niech siedzi do tego 39 w brzusiu :tak:

Ejjj KOchane,ale cos mnie źle zrozumiałyście. MI ciaza tez sie nie dłuzy. Dłuży mi sie czas oczekiwania miedzy jedną a drugą wizytą:):):). A ciaza niech trwa tyle ila ma trwać:). JA bardzo siebie lubie w tym odmiennym stanie:):)

Buźki

reklama
Do góry