reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

LANA ta ciąża to jest takie czekanie od jednego badania do drugiego:( Mam nadzieję,że po tym badaniu genetycznym i już w II trymestrze się uspokoję...

reklama
maggie78-ja też mam taką nadzięję :-) czekam na to badanie genetyczne z niecierpliwością .Bądżmy dobrej myśli -NAPEWNO BĘDZIE WSZYSTKO O.K!!!!!!!:-).Będe trzymać za nas kciuki.Dotwamy do II trym.a potem i do III :happy2:

Dziewczyny dzięki ogromne za wsparcie i trzymanie kciuków. Bardzo się przydały bo mam dla Was same dobre wieści :):):)
Maleństwo rozwija się książkowo, ma już 3,7cm widać rączki i nóżki, serduszko bije mocno i niezmiennie wzrusza mamę :tak: Gin rozwiał wszelkie moje wątpliwości i lęki, powiedział, że mam już nie martwić się pierwszym poronieniem, że na pewno urodzę to dziecko :):):):) Jechałam do domu i płakałam (dobrze, że nikogo nie rozjechałam).
Nadal myślę o kahace, szkoda, że nie mogła usłyszeć tego co ja, ale mam nadzieję, że następnym razem Ci się uda kochana.
Jak coś zjem i opanuję mdłości to spróbuję wkleic fotę.
Kamila i natt piszcie jak najszybciej co u Was!!!! Cały czas trzymam kciuki!!!!!

Tonya-ja równieżdołączam siędo gartulacjii!!!!!! najważniejsze ,że dzidzia rośnie i jest zdrowa-tego wam wszystkim życzę i sobie również:-). maggie78 -u mnie wszystkie wyniki o.k całe szczęście ale jestem po konizacji (skrócenie szyjki macicy)miałam to robione jakieś 8 lat temu,i teraz jest bardzo krótka ma zaledwie 2 cm.boję się bo jak dziecko rośnie to szyjka się skraca ,jutro właśnie zamierzam powiedzieć o tym lekarzowi na wizycie ,czy nie będe potrzebowała jakiegoś szwa lub krążka podtrzymującego-to ma jakąś fachową nazwę.

reklama
Do góry