reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Gratuluję dobrych wiadomości na wizytkach:tak: Ja też miałam w poniedziałek swoją i mały waży 2320g więc już wiem czemu od 3 m-cy mam anemię;-), cieszę się bo lekarz mówił że pewnie nie doczekam 38 tyg ze względu na skurcze wiec gdyby coś to z większą wagą lepiej sobie poradzi.. Ale dowiedziałam się że ma wodniaka i pomimo że wiem że to nie grozne to się martwię:-:)-(

myszka nie martw się bo to źle wpływa na malucha !! Wszystko będzie dobrze i duży ten synuś Twój. A na skurcze coś bierzesz? Od kiedy Cie męczą?

myszka nie martw się bo to źle wpływa na malucha !! Wszystko będzie dobrze i duży ten synuś Twój. A na skurcze coś bierzesz? Od kiedy Cie męczą?

Skurcze mam od 17 tyg więc bardzo wcześnie ale lekarz to zignorował i w 27 tyg dopiero dostałam fenoterol i będę brać do 37 tyg ale mimo brania co 6 godz skurcze dalej mam i muszę leżeć więc nieciekawie bo powodują u mnie skracanie szyjki i rozwarcie. Ale trzymam się i chce wytrzymać jak najdłużej...

Ja biorę od 28t. co 4 godziny 1/2 tabletki. Nie wiem do kiedy będę brać, tzn. na pewno do końca tylko nie wiem czy właśnie koło 38 odłoży mi czy będziemy czekać na bite 40- czego nie chcę:no:
I tak jak Ty mimo brania mam skurcze, ale rozwarcia na szczęście nie. Dobrze, że już jesteśmy dość wysoko z tygodniami, bo nasze maluchy mają coraz więcej szans na brak komplikacji w razie w! Dotrwamy;-)

Wszystkim gratuluję udanych wizyt, cieszę się że wszystko tak dobrze się układ:-)
Myszka, Karolaola, trzymam kciuki za Wasze szyjki i brak skurczy:-)
Marcelina, nie przejmuj się..szybko zrzucisz wagę po ciąży, a na zdjęciach wcale nie wyglądasz jakbyś setkę przekroczyła..

reklama
Do góry