reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Bo wiele z Was traktuję to jako narzędzie rozprucia i tak jak się nie seksiło całą ciążę, tak teraz seksicie się na morgi, żeby coś poszło !
A ja się seksiłam całą ciążę i teraz na koniec chyba przestanę bo się boję, że coś wymajstruję a muszę się trzymać w dwupaku do ściśle określonej daty :szok:

Bo wiele z Was traktuję to jako narzędzie rozprucia i tak jak się nie seksiło całą ciążę, tak teraz seksicie się na morgi, żeby coś poszło !
A ja się seksiłam całą ciążę i teraz na koniec chyba przestanę bo się boję, że coś wymajstruję a muszę się trzymać w dwupaku do ściśle określonej daty :szok:
:-D to nie jaaa :-D ja przez całą ciąże się mało pupkam bo mi się nie chcee:-D a teraz też niewiele więcej, chodziło mi o to, że spróbowałam teraz kilka razy i ***** dało:-D
No a Ty się trzymaj do tej daty, trzymaj;-)

mi też się nie chce :-D ale łaskawie czasem wyrażam zgodę :-D ostatnio mi się polepszyło bo odczucia w końcu jakieś nawet są ale nie wiem czy to dobrze, że mi czucie w tym miejscu wraca bo przez to się właśnie zaczęłam bać seksić :-D

gratuluje wizyt
marcelinaa ale sie posmialam jak napisalas ze boisz sie seksu hehe,a le w sumie...
ja tyle czasu nic wiec pewnie prawie jak dziewica bede hiihi :-D

ale za to potem... Karolap.. potem
naughty.gif

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :tak:
Mój Arturo ponoć 3700 waży...trochę mu się przybrało od ostatniej wizyty, ale już chyba większy nie będzie...mam nadzieję :-D

reklama
Do góry