reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

BISHOPKA tutaj jak nie chcesz i nie ma potrzeby wywolania porodu to czekaja normalnie do 2 tygodni po terminie.... tylko ze co 2 dni ma sie ktg w szpitalu...ale o czym my rozmawiamy, bedzie wszystko punktualnie!!!:tak:

reklama
hej
i wróciłyśmy do domku, dalej w dwupaczku
puścili mnie, bo ciśnienie ciągle tak samo, mam dopegyt , ale nie ma skoków, więc kazał się wyluzować w domku. rozwarcie 2 cm, byłam wczoraj na wywołaniu kroplówką, ale nie zadziałała, nawet nic nie dygnęło jak to mój doktorek powiedział :-)
dzisiaj się umówiłam z położną,że miałam o 15 wypić olejek rycynowy, ale dam sobie spokój... widocznie malutkiej brakuje jeszcze sił, żeby wyskoczyć do nas, a poza tym, główka jest na dole,, ale nie weszła do kanału, tylko kręci Nikolka łepetynką na prawo i lewo :-D na badaniu położna nie mogła główki złapać, tak nią wierciła
także czekamy , a teraz nadrabiam czytanie forum :)

biedroneczka, ekstra, ze corcia tak na wadze przybrala, pewnie kamien z serca.

wnm, to super wiadomosci, gratuluje.

A ja wlasnie wrocilam z wizyty u poloznej. Informacji niewiele jak zwykle. Mlody nie jest jeszcze w kanale, przez 2 tygodnie nic sie nie ruszyl. Serduszko bije OK, moje cisnienie ok. Teraz czekac i pilnowac ruchow. A mnie juz to czekanie i pilnowanie nerwowo wykancza...
Kolejna wizyta za tydzien. Nie ma szans na przyspieszenie wczesniej niz dwa tygodnie po terminie, a moja mama za tydzien przylatuje, bo miala nam pomoc i co bedzie tak siedziec i czekac?

biedroneczka, ekstra, ze corcia tak na wadze przybrala, pewnie kamien z serca.

wnm, to super wiadomosci, gratuluje.

A ja wlasnie wrocilam z wizyty u poloznej. Informacji niewiele jak zwykle. Mlody nie jest jeszcze w kanale, przez 2 tygodnie nic sie nie ruszyl. Serduszko bije OK, moje cisnienie ok. Teraz czekac i pilnowac ruchow. A mnie juz to czekanie i pilnowanie nerwowo wykancza...
Kolejna wizyta za tydzien. Nie ma szans na przyspieszenie wczesniej niz dwa tygodnie po terminie, a moja mama za tydzien przylatuje, bo miala nam pomoc i co bedzie tak siedziec i czekac?

Kurde, Malgo niedobrze..2 tygodnie ciążę przenosić to może nawet niebezpieczne być. Rzeczywiście ruchy kontroluj, bo to bardzo ważne..chociaż domyślam się że już masz dość. Nie zazdroszczę...

reklama
Malgo - ojć... :-( zalecam dobry seksik, idź sobie na spacer, spróbuj może o tym nie myśleć... :-( chociaż wiem,że to łatwo powiedzieć...

Do góry