reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Palin super że u Mikołaja wszystko dobrze stopa i hm przyrodzenie duże hehe ;)
Dziewczyny te nasze maluszki już takie duże są :-D wcześniej pisalyśmy o cm a teraz już ponad pół kg ważą :) Super :)
Natis pewnie będziesz miała dzisiaj usg (ja nie) więc dowiem się ile mniej więcej i Majka może ważyć :)

reklama
Palin gratuluje udanej wizyty. Moja mała jak się urodziła była taka malutka a stopę to miała taką wielką, że jak by mi tylko stopy dzieci pokazali to poznałabym swoją:-D

Palin wspaniała stópka :) ja tak często podczytuję ile Wasze dzieciaczki mają,ile mierzą i patrzę na swój brzuch i w głowie mi się nie mieści,że tam się mieści taki już całkiem duży człowieczek :)
Ale stópeczka słodka mmm :)

Dziewczyny dzisiaj wizytujące mooocno ściskam kciuki za pozytywne wiadomości &&& nie mogą być inne! :tak:
A i chyba sama nawiedzę dzisiaj lekarza,bo od niedzieli jakby zero kontaktu z dzieckiem,bóle brzucha... :-(

Dziewczynki nie mogę się zebrać nic zrobić bo tylko o wizycie myślę. Dobrze, że to już niedługo bo zaraz bym sobie włosy wyrywała z nerwów. Proszę o trzymanie kciuków.

Marcysiowa kciuki mocno zaciśnięte :) Będzie dobrze a może dzisiaj poznasz płeć drugiego maluszka? :))
Nayaa jak się martwisz to jedz na ip powiedz że nie czujesz maluszka to zrobia ci USG, chyba że wolisz iść do swojego lekarza :) Daj znać jak już będziesz ''PO''

reklama
Nie było mnie kilka dni, bo niestety u mojej mamy wykryli guza trzustki :no::-:)-(
Teraz pomagam jej zalatwic wszystkie badania i duzo z tym zachodu, oczekiwanai i nerwów.... oczywiscie marwtie sie....

U mnie w miare ok. Niestety szyjka 2cm :no: Dzidzia ok, duza, ruchliwa i gdyby nie ta krotka szyjka nie byloby powodów do zmartwien. Brzuch mi sie bardzo zadko spina, nie boli, czuje sie dobrze, ale corcia jest bardzo nisko wcisnieta i gniecie szyjkę mimo ze miejsca ma duzo:baffled: Takze mam nadal sie oszczedzac, stosowac taka troche diete bialkową (warzywa, owoce, chude mieso, chude ryby i chudy nabial) unikac wszystkiego co tuczace, bo za duzo tyje:baffled: Poza tym mam jesc duzo pietruszki, bo dziala moczopędnie a niestety woda mi się zatryzmuje w organizmie. Nastepna wizyta za miesiac, obym doczekala i nie miala wczesniej zadnych atrakcji...
Oj jakos mi ciezko....wypadaloby sie nie martwic ale sie nie da.....

Do góry