reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

KORBA - gratuluję dobrych wieści - zdrowego dzidziusia!!!! Mam nadzieję, że niebawem się sprawa rozwiąże z płcią...
Co do noska to... po wyjściu od gina mój Darek mówi "o Boże, znów Lenka ma nos po mnie" :-D:szok::-D

MARCYSIOWA - gratuluję córeczek!!!!! Super!!!! Wspaniale, że tak dobrze i równo się rozwijają!!! Strasznie się cieszę!:rofl2:

MAMA2013 - cieszę się z dobrych wyników i mam nadzieję, że unormuje się u Was sprawa z lekarzem.

reklama
Natis, gratulacje wizyty. Szkoda, że te bzkterie nie poszły sobie precz, ale mam nadzieję, że nowa kuracja przegoni je za 7 górę i rzekę :happy2:

Korba, ale Was bierze na przetrzymanie z tą płcią - tylko nie wiem, kto bardziej: Maleństwo, czy lekarz ;-)

Co do siusiaka - to mi też wydawało się, że Mikołajowy rzuca się w oczy. Tymczasem wysłaliśmy zdjęcie teściom i teść wogóle nie mógł go dostrzec (musiałam wysłać jeszcze raz z zaznaczonym w czerwonym kółeczku) :confused:

natis cieszę sie ze z lenką wszystko w porządku i jaka już duża:-) kurcze przez imię bo tak samo nazwałam swoją córeczkę jakos bardziej przezywam i Twoją lenkę, a termin cc masz na rocznicę mojego ślubu;-) teraz tylko żeby te bakterie wyleczyc...
będzie dobrze:-)

gratki natis :-D cieszę się ogromnie
a jeśli chodzi o termin to zazdroszczę że już wiesz konkretnie :-D ja wiem tylko tyle że cc na bank, ale czy przed terminem czy po to nie wiem ;-)

Natis tak się cieszę, że z malutką wszystko dobrze. Już kawał pannicy z niej ;-) A bakterie na pewno szybko zwalczysz. No to teraz oby do wielkanocy a potem już maj. Jeszcze raz gratuluje

reklama
Do góry