Hej dziewczyny
Baaardzo dawno się nie odzywałam
ale chciałabym dzisiaj waszego wsparcia... Jestem w 37t4d i dzisiaj mam wizytę i pierwsze ktg. Nie wiem czego mogę się spodziewać, ponieważ jest to moja pierwsza ciąża i ogólnie jestem co raz bardziej zestresowana porodem... a wczoraj zauważyłam, że bardzo napinał mi się brzuch i nie wiem czy to były skurcze? Ból w dole brzucha jak na okres...
Także dziewczynki bardzo proszę o kciuki &&&&
Ja też trzymam za wszystkie wizytujące &&&&&&&&&& Pozdrawiam;-)
ale chciałabym dzisiaj waszego wsparcia... Jestem w 37t4d i dzisiaj mam wizytę i pierwsze ktg. Nie wiem czego mogę się spodziewać, ponieważ jest to moja pierwsza ciąża i ogólnie jestem co raz bardziej zestresowana porodem... a wczoraj zauważyłam, że bardzo napinał mi się brzuch i nie wiem czy to były skurcze? Ból w dole brzucha jak na okres... Także dziewczynki bardzo proszę o kciuki &&&&
Ja też trzymam za wszystkie wizytujące &&&&&&&&&& Pozdrawiam;-)
Pod ktg leżałam godzinę, bo przez pierwsze pół godziny byłam źle podpięta...w ogóle zakręcon dzień, bo lekarz nawet pomylił moją kartę z kartą jakiejś innej dziewczyny i takim sposobem jakaś kobieta dostała moją kartę a ja jej
.... Ale na szczęście już się wymieniłyśmy hehhe.
Młody ma 3300g.. Kolejna wizyta za tydzień 20-go i to już ponoć ostatnia. Później, jak do 25-go nie urodzę, to do szpitala.
to sobie jeszcze poczekam