buziaczek1
Fanka BB :)
nio ja wlasnie tez juz mam te 6 kg na plusie a dzidzius podobno jest troszke za malutki -ale zdrowy!a tez jem jak maly slonik!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale jak to ze dopiero po porodzie nie powinno sie to robic razem z rozciagnieciem sie skory jak maly rosnie?o rozstepach to bedziemy sobie mogły pogadac pod koniec ciazy albo po porodzie bo ja w ciazy nie mała a jak tylko urodziłam to widok moich ud i posladków o mało co nie przyprawil mnie o zawał!!!!!!!!!!!!!!!
wszedzie czerwone krechy!!!!!1 jedna przy drugiej
ale jak to ze dopiero po porodzie nie powinno sie to robic razem z rozciagnieciem sie skory jak maly rosnie?
u niektóeych dziewczyn pojedyncze juz wychodza w trakcie ciazy zalezy od elastycznosci skóry jaka kobieta posiada a po porodze kiedy automatycznie waga spada pojawiaja sie rozstepy