reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ahhaah papcia dobre musze mu to powiedziec dzis choc juz wczoraj napomniałam ze cos nie tak z jego spermiątkiem bo nic mi nie pomaga:tak::-D:tak:

reklama
dziewczyny wiecie moze co oznacza wynik plt 122??kurde dwa tyg.temu byl dobry a teraz spadek..mam powtorzyc za tydzien .ale nieiwem co to znaczy i sie znow denerwuje ;/

Papcia nie boj nic w koncu urodzisz;) Ty przynajmniej byłas badana a mojemu na słowo musiałam uwierzyc ze szyjka pewnie zgładzona itd itp;)moze u tego drugiego wiecej sie dowiesz:)
Julia o ile dobrze pamietam to chodzi o płytki i chyba nie masz sie co martwic bo sa jeszcze w normie

Hej - ja po wizycie w szpitalu i po badaniu - niestety po ocenie na "lepszym" sprzęcie lekarz potwierdził, że mała nie przybrała na wadze, zapis ktg jest bardzo dobry ale lekarz zadecydował o cesarce jutro, żeby niepotrzebnie nie prowokować zagrożenia - wskazanie: dystrofia płodu. Pytałam o przyczynę: prawdopodobnie Fraxiparina, którą brałam przez okres prawie całej ciąży a która miała wspomagać przepływ właściwości odżywczych z łożyska do płodu "rozleniwiła" małą, od 36 tygodnia przestałam brać zastrzyki i to mogło spowodować zwolnienie przyrostu wagi małej - waży około 3kg więc jest całkiem dobrze ale ponieważ nie ma u mnie żadnych oznak zbliżającego się naturalnego porodu (brak rozwarcia, skurczy, mała choć dobrze ułożona to jednak nie wstawiona i jeszcze dość wysoko) a mała przestała przybierać to lekarz postanowił, że nie ma na co czekać. Jutro mam się zgłosić o 7 rano na czczo na oddziale, cesarka prawdopodobnie koło 14-tej.

Katjuszka czyli generalnie nie jest zle,co? fajnie ze juz za 24 godziny bedziesz mała tulic do cyca;)bedzie wszystko dobrze ,zobaczysz &&&&&&&&&&&&&&&

ale się dziewczyny na koniec tej ciąży znowu ustresuję - już widzę jaki to będzie gagatek z tej naszej Natalki - jeszcze w brzuchu siedzi a już w tyłek daje!!!

reklama
Do góry