reklama
juliaidaro
Fanka BB :)
dziewczyny wiecie moze co oznacza wynik plt 122??kurde dwa tyg.temu byl dobry a teraz spadek..mam powtorzyc za tydzien .ale nieiwem co to znaczy i sie znow denerwuje ;/
Papcia nie boj nic w koncu urodzisz
Ty przynajmniej byłas badana a mojemu na słowo musiałam uwierzyc ze szyjka pewnie zgładzona itd itp
moze u tego drugiego wiecej sie dowiesz
Julia o ile dobrze pamietam to chodzi o płytki i chyba nie masz sie co martwic bo sa jeszcze w normie
Julia o ile dobrze pamietam to chodzi o płytki i chyba nie masz sie co martwic bo sa jeszcze w normie
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Hej - ja po wizycie w szpitalu i po badaniu - niestety po ocenie na "lepszym" sprzęcie lekarz potwierdził, że mała nie przybrała na wadze, zapis ktg jest bardzo dobry ale lekarz zadecydował o cesarce jutro, żeby niepotrzebnie nie prowokować zagrożenia - wskazanie: dystrofia płodu. Pytałam o przyczynę: prawdopodobnie Fraxiparina, którą brałam przez okres prawie całej ciąży a która miała wspomagać przepływ właściwości odżywczych z łożyska do płodu "rozleniwiła" małą, od 36 tygodnia przestałam brać zastrzyki i to mogło spowodować zwolnienie przyrostu wagi małej - waży około 3kg więc jest całkiem dobrze ale ponieważ nie ma u mnie żadnych oznak zbliżającego się naturalnego porodu (brak rozwarcia, skurczy, mała choć dobrze ułożona to jednak nie wstawiona i jeszcze dość wysoko) a mała przestała przybierać to lekarz postanowił, że nie ma na co czekać. Jutro mam się zgłosić o 7 rano na czczo na oddziale, cesarka prawdopodobnie koło 14-tej.
futrzakowa
yea! to ja!
katjuszka - ale się narobiło! jutro będziesz szczęśliwą mamusią
już zaczynam trzymac kciuki:-)

buziaczek1
Fanka BB :)
katjuszka wiec nie jest zle malutka wazy ok teraz tylko juz sie ciesz ze mala bedziesz juz jutro miala przy sobie
nie martw sie;-)

katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ale się dziewczyny na koniec tej ciąży znowu ustresuję - już widzę jaki to będzie gagatek z tej naszej Natalki - jeszcze w brzuchu siedzi a już w tyłek daje!!!
reklama