reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

well, tak tylko napisalam... ja sie tez wlasnie wogole ruszac nie moge o obroceniu na bok nie wspomne...a po takim naciaganiu to juz pewnie zalegniesz plackiem na amen...a jeszcze mam kilka dni do terminu... hmmm...ciezka ta sytuacja jak sie to tak ciagnie...:baffled:

JULIA - zadzwon do szpitala i sie zapytaj

reklama
ale w sensie ze takie nie grozne ?spowodowane badaniem ??o to chodzi ?? wiem ze sie zdarza tylko nigdy tak nie mialam i nieiwem czy moze to sie dopiero dzien po badaniu zaczac pokazywac i czy moze to byc kolor brazowy krwi znikoma ilosc ....;/

Ostatnia edycja:
Witam Baloniki.
Ja też dziś po wizycie ... smutnawa jestem ... miałam nadzieje że dr powiedzie coś w rodzaju "szyjka skrócona, bądź rozwarcie na 1-2cm", niestety nic takiego nie usłyszłam ... szyjka ok, rozwarcia brak. Mogłaby się Mała powoli przygotowywać, nie chciałabym mieć wywoływanego porodu ... no i w dodatku chciałabym Ją mieć przy sobie po ostatnich złych newsach na BB ... ehhh.

well, tak tylko napisalam... ja sie tez wlasnie wogole ruszac nie moge o obroceniu na bok nie wspomne...a po takim naciaganiu to juz pewnie zalegniesz plackiem na amen...a jeszcze mam kilka dni do terminu... hmmm...ciezka ta sytuacja jak sie to tak ciagnie...:baffled:

JULIA - zadzwon do szpitala i sie zapytaj

dziekuje buziaczku..ja coprawda kontaktowalam sie ze swoim ginem ale niestety nie dalo rady ale wiem ze jutro nie przyjmie jesli rano do niego zadzwonie ....wiec mysle ze jest ok......tymbardziej ze bylam badana w szpitalu wczoraj i bylo wszytko ok..mam nadzieje ze bedzie ok......a tez jezdzic codziennie do szpitala (40 min) jesli to nie jest konieczne to troche dziwne chociaz ..sama niewiem jesli bedzie cos sie dzialo to w nocy bede intreweniowac bo poki co plamienie ustepuje juz ..a rano zadzwonie do gabinetu mojega gina bo chyba jednak on najlepiej zna moja historie ciazy ...buziaczki buziaczku:p

Lokata- masz jeszcze troszke czasu niech dzidzia spokojnie sobie rosnie bedzie ok....

buziak- ja juz jestem za bardzo zmęczona no i szczerze mówiąc poddałam sie co ma byc to bedzie moze maly zrobi mi prezent na dzien kobiet?????????:-D

pinka - dobre:-D:-D oby;-)
lokatko - jesli mowia ze wszystko ok to nie ma powodu do niepokoju... poczekaj jeszcze deczko i wszzytkie bedziemy tulic maluszki

Ostatnia edycja:
dziekuje buziaczku..ja coprawda kontaktowalam sie ze swoim ginem ale niestety nie dalo rady ale wiem ze jutro nie przyjmie jesli rano do niego zadzwonie ....wiec mysle ze jest ok......tymbardziej ze bylam badana w szpitalu wczoraj i bylo wszytko ok..mam nadzieje ze bedzie ok......a tez jezdzic codziennie do szpitala (40 min) jesli to nie jest konieczne to troche dziwne chociaz ..sama niewiem jesli bedzie cos sie dzialo to w nocy bede intreweniowac bo poki co plamienie ustepuje juz ..a rano zadzwonie do gabinetu mojega gina bo chyba jednak on najlepiej zna moja historie ciazy ...buziaczki buziaczku:p

ja rzadko zastanawiam sie nad tym jak pisze odpowiedzi..i czytam teraz ta i sama z siebie sie smieje....ogolnie wynika z niej tyle ze mam nadzieje ze jest ok hhehehe....jaka nienormalna jestem;p:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
witajcie ja po wizycie niunia wazy +/- 4200 g ktg pokazalo pojedyncze skurcze mam sie zglosic we wt na ktg i w czw dzien przed terminem na ktg i badanie powiedzial ze nie bedziemy dlugo czekac bo jelsi mala jest faktycznie taka duzo to nie ma co czekac i jeszcze jedno mala ma dosc duzo glowe wiec tu bedzie problem wiekszy jako gin powiedzila niz waga bo trzeba ja przecisnac (główke)

reklama
Pastela cieszę ze z Zosią wszystko ok:-) a Ty czujesz te skurcze? mam na myśli że jak one wychodzą na 65% to wydaje się że to dużo i czy odczuwasz w związku z tym ból?
Pinka mam wrażenie że już nie masz siły nastawiać się że Eryk przyjdzie za moment za chwile i psychicznie nastawiasz się na najbardziej odległą opcję;-) ale trzymam kciuki za niespodziankę ze strony synka:-)
lokata ciesz się kochana że z dzidzią wszystko ok - trochę jeszcze do terminu zostało - a szyjka może się przygotować w wyniku skurczy raz dwa:tak:
Ewe córeczka ładnie waży:-) jestem ciekawa czy coś się rozwinie u Ciebie wcześniej:-) mamy ten sam termin;-)
mnie jak nic nie weźmie przez weekend to pojadę w poniedziałek na ktg, a jak dotrzymam terminu to mam wizytę 11.03 rano

Do góry