reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Też jestem ciekawa kiedy chłopa można zabrac na USG ze sobą.
Ja myślę, że trochę później, jak już dzidzia będzie bardziej widoczna, chłopy jak to chłopy, nie wiele odróżnią teraz :-D

reklama
Ja właśnie teraz też bym chciała go teraz wziąść jak będę na usg tylko nie wiem jak on się będzie czuł, bo to trochę tak śmiesznie jak lekarz a ja mam faceta gin będzie mi dopchwowo robił usg, ciekawe, czy lekarz też się zgodzi, bo nie wiem jak z tym jest.

Mąż towarzyszy mi zawsze na USG, w tej ciąży jeszcze nie mialam tego badania, ale też na pewno będziemy zawsze razem.

Ja to właśnie mam mężczyzne gina , ale jak teraz będę na usg to spytam, czy ni było by problemu żeby mąż mógł wejść zobaczyć, chciałabym też na pewno żeby mieć poród rodzinny, ale nie gadałam z mężem jeszcze czas, tylo boję się, że zemdleję mi tak :)

Sara_R a ty tam na zdjątku masz labradorka co nie?

Tak, na zdjęciu jestem z moim niedobrym Labkiem, Mają. Jest okropną rozrabiaką, złodziejem, niszczycielem i w ogóle co najgorsze, ale kocham ją strasznie strasznie mocno.

Nimfii dowiem się może akurat...

A dziewczyny mam pytanko, czy wasi partnerzy byli może już z wami na wizycie usg zobaczyć maluszka, lub kiedy zamierzacie ich wziąść?

Ja to bym mojego męża wzieła, bo on jest bardzo ciekawy jak bije serce no i wiadomo zdjęcie usg nie oddaje tego co na żywo.
jak tylko moge to ide z mezem:) teraz akurat bede sama bo on w robocie a ja na 13.00 do gina za dwa tygle lalalala:)

Ja to właśnie mam mężczyzne gina , ale jak teraz będę na usg to spytam, czy ni było by problemu żeby mąż mógł wejść zobaczyć, chciałabym też na pewno żeby mieć poród rodzinny, ale nie gadałam z mężem jeszcze czas, tylo boję się, że zemdleję mi tak :)

Sara_R a ty tam na zdjątku masz labradorka co nie?

nie musisz gina pytac nawet. Maz ma prawo byc z toba a gin nie ma prawa go wyprosic.

reklama
Leika gratuluję więzi i wsparcia ze strony męża.
Czy poród miałaś również rodzinny, z mężem?

Dzięki ;-)

Tak, przy obu porodach również towarzyszył mi mąż.
Naprawdę bardzo polecam tą opcję wszystkim, obecność ukochanego faceta w tak ciężkich chwilach, bardzo pomaga! :tak: Dla mnie jego wsparcie przy porodzie było wręcz niezbędne, cieszę się, że on uważał tak samo i nie miał żadnych zahamowań czy oporów.

Do góry