reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Wpadam na chwilke powiedzieć tylko, że dziś wychodzę że szpitala. Na szczęście malyszek trzyma się dziarsko. Lekarze nie wiedzą ostatecznie skąd to krwawienie (to jednak nie krwiak) więc mam nakaz leżenia w domu i oczywiście komplet leków. Najważniejsze że fasolek wyszedł z tego cało... Byle do 12 tygodnia :)

reklama
gratuluje udanych wizyt :)

Ja dzis tez mialam kontrolna i wszystko ok. Maluszek znow nadrobil 2 dni i na dzien dzisiejszy termin na 3 lipca,
jak tak dalej pojdzie to zostane czerwcowka...
Dzis ma juz 3,1 cm :)
SAM_0594.jpg

widac raczki ,nozke.. :)

Załączniki

• SAM_0594.jpg
    SAM_0594.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 135
reklama
ninja muffin trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Oszczędzaj się.
ada, luigratulacje!!!!!!!
Dziś i ja byłam na wizycie :) W końcu usłyszałam to serduszko i wieeeeeelka ulga :-) Dzidziuś ma 3 cm i rozwija się prawidłowo. Wg usg termin przesunął się o 4 dni i wypada 5 lipca :)

Do góry