reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
dorotko ja tez mam usg prenatalne 30 grudnia :) tyle ze w katowicach :)

gdzie w Katowicach? bo ja tez tam jadę do Szpitala Angelius. Wcześniej byłam u świetnej babki Agaty Włoch, ale tym razem terminowo się nie załapałam. Ale liczę, ze na połówkowe uda mi się do Niej.

a P1000057(3).JPG

a to moje male z ub. srody

Załączniki

• P1000057(3).JPG
    P1000057(3).JPG
    50,5 KB · Wyświetleń: 103
HUBSON slicznosci :-)

DZIKUSKA no ja mialam do wyboru katowice patologia ciazy na ligocie i Bytom ,ale ze w katowicach miejsc juz na ten rok wogole na wizyte juz nie bylo wiec pozostal bytom.

To widze ze kilka z nas ma to usg 30 grudnia :-).

katowice piotrowicka 83
ja dzwonilam 17 grudnia i miejsca byly na 2 i 3 styczen w katowicach na usg. tylko ze dla mnie juz bylo za pozno i wcisneli mnie na 30tego grudnia. lepiej wiedziec co i jak przed nowym rokiem :)

dzis odebralam wyniki badan :) hiva nie mam i żółtaczki też nie mam. toxoplazmoze mialam i posiadam przeciwciala w liczbie 27 Ul/ml
tak samo mialam w pierwszej ciąży. kota mam od 10 lat :)

dziś w końcu miałam usg genetyczne!!

wszystko w porządku, kość nosowa jest, przezierność okej, 2 rączki, 2 nóżki, 20paluszków, wszystkie policzone :) nie szukał nic między nóżkami, więc trudno powiedzieć, pomachało do mamci rączkami, dosyć duży, 6,8cm. wyszło z usg 13tc1d. z moich obliczeń 12t4d więc różnica 3-4dni, więc chyba okej.

robił mi dwa sposoby, dowcipnie i przez brzuch :) także wszystko było widać. łożysko znalazł, jest w dobrym miejscu. :-):cool2:

reklama
Do góry