reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Ale duże Wasze maluchy. Gratuluje Wam bardzo.
Mi udało się wcisnąć na jutro na usg genetyczne do ginekol,oga co przyjmuje raz w miesiący, ponoc bardzo dobry (do tego drogi) ale akurat w piątek ktoś się wypisał i już załatwiłam sobie dwie godziny wolne w pracy żeby jechać na 14:20 na usg.
Nie wiem czy pytać o płeć, ale skoro kilka z Was już ma jakieś tam przypuszczenia to chyba spytam, najwyżej powie, że za wcześnie.

Choć właśnie widzę w suwaczku, żee narządy są już widoczne

reklama
Hubson, nie mam nowych zdjeć (ostatnie wkleiłam 18.12). Teraz tylko podgladalismy maluszka bez zdjeć.

ANilewe mi nawet nie przyszło do głowy zeby zapytać o płeć! Byłam przekonana ze to za wczesnie. Pani dr sama powiedziała ze dla niej płeć jest oczywista.

Ostatnia edycja:
ANILEWE powodzenia na Usg i czekamy na wieści :-).

KUM mysle ze wizyta u gina co 4 tygodnie będzie ok .

Ja tez jutro wielki dzień :-),usg genetyczne :-)

Ja o plci moch dzieci tez się dowiadywałam jakos kolo 20 tygodnia :-)..Może jutro jak lekarz będzie przyjemny to zagadam o plec,zobaczymy co mi odpowie :-)

ja mam też jutro wizytę wiec mam nadzieję, że się dowiem czy wszystko w porządku. Zaskoczona jestem że już można poznać płeć więc może się też uda:)

I ja się jutro podzielę co u mojego ludzika, ale pewnie ostatnia bo wizytę mam dopiero na 17:20. To będzie pierwszy dzień 11 tygodnia.

Trzymam kciuki za wszystkie babeczki, ktore maja jutro usg.
Ja tez mam jutro o 16.40, usg genetyczne. Bardzo sie denerwuje, jak jeszcze nigdy przed zadnym usg. Za duza mam swiadomosc :(

reklama
Do góry