reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
kciukasy za wszystkie dzisiejsze wydarzenia :D wizyty i pessary i usg i stymulacje domowe ;-)

mamusie, które jeszcze nie urodziły, a by chciały - przypominam o hartowaniu sutków - czy po kąpieli ręcznikiem, czy uciskać po prostu..!

GiB prawie z łóżka spadłam jak przeczytałam ten post! też im życzę.... zatwardzenia! a Ciebie wierzę gorąco!!!!!

Jagódka waga super trzymam kciuki za szybki poród:) mam nadzieje że po porodzie nie będzie jak z mojego brzdąca wagą miał 2900 a urodził się niecałe 2580 bo był długi z dużą główką tylko chudziutki.

Jagógko &&&&&&&&&&&&&& za Adasia :tak::tak::tak:
Dziewczyny życzę Wam szybkich i szczęśliwych rozwiązań, zdrowych maluszków i wszystkiego naj naj naj :tak::tak::tak: SDC15195.jpgOto Nasz Skarb ......OLIWIEREK ;-)
Buziaki dla Was

Załączniki

• SDC15195.jpg
    SDC15195.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 66
Angelika- A jak maluszek:))? Już tyle jesteście razem:-) Jak sie dogadujecie?

Wiesz co ja jestem bardzo zadowolona;p jakoś się dogadujemy wiadomo są gorsze dni ale np.dzisiaj w nocy mi spał po 3 godz budził się zjadł przewinęłam i zasnął także daje pospać ale boli go brzuszek ma napięty i czasem się budzi z płaczem ale tak ogólnie to nie płacze za dużo nie muszę go nosić czy bujać żeby zasnął najczęściej robi to przy cycku i wkładam go do łóżeczka i śpi;p Chodzimy sobie na spacery jak jest ładna pogoda i na zakupy bo jestem sama w domu to mąż nie zawsze ma czas zrobić.Rośnie mi maleństwo ma już ponad trzy kila;p także nie mam większego problemu żeby pojechać do rodziców z nim czy do znajomych tylko cyca trzeba zabrać;p Nawet jak trochę da w kość to jak człowiek popatrzy jak słodko śpi i uśmiecha się przez sen to serce mięknie.

reklama
Angelika- Ojjj:) Jak miło mi się to czytało:) Wszystko sobie to wyobrażałam:D Jednym słowem super:)! Dzięki za opis:) Całuję Ciebie i bobaska:)

Do góry