reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Sokoja byle do poniedziałku. Zazdroszczę szczerze... ja też już po wizycie. Mała waży już 3400 :szok: i nic jej się nie spieszy na zewnątrz, jeszcze jest wysoko w górze :( szyjka długa i zamknięta. Jak usłyszałam, że do planowanej daty prawdopodobnie ok 4 kg będzie ważyć, to aż mi się świeczki w oczach zaświeciły. Wiem, że powinnam się cieszyć, że z nią wszystko dobrze, ale po prostu chce mi się płakać ze strachu :(

reklama
ninja spox, jednego dnia dziecko jest wysoko i brak oznak porodu, a tego samego dnia w nocy zaczynasz rodzić ;)
tak urodziłam pierwszą córę.. wizyta o 9 rano u gina, a 00:15 w nocy odeszły mi wody, następnego dnia o 7 rano córa na świecie.. był to 37+5 dni :tak:

Ninja- Ja idę we wt do Gin.. I jeżeli mój synek przybiera jak zwykle i wszystko jest ok to już 3,5 kg powinien ważyć.. A my w tym samym tyg;) Nie martw się:)

wczoraj mialam wizyte,wsio ok,pozamykane,nic nei wskazuje na porod
eek.gif.pagespeed.ce.6B5TFgnLti.gif
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
dzis jescze bylam w szpitalu na ktg,przeplywach,tez ok,dzidzia wazy 3600,ale miala pelny pecherz wiec to przypuszczalna waga
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

widze ze sporo cc bedzie najblizszych dniach:)ale dzieciaczkow pzrybedzie:)))

ninja ja tez sie obawiam wysokiej wagi:/

Ostatnia edycja:
ninja,spoko, spoko - może Cię wziąć w każdej chwili,poza tym weź jeszcze pod uwagę granicę błędów usg...

ninja spox, jednego dnia dziecko jest wysoko i brak oznak porodu, a tego samego dnia w nocy zaczynasz rodzić ;) tak urodziłam pierwszą córę.. wizyta o 9 rano u gina, a 00:15 w nocy odeszły mi wody, następnego dnia o 7 rano córa na świecie.. był to 37+5 dni :tak:

Dlatego też od dziś popróbuję z "domowymi" metodami... nap pierwszy ogień idzie mąż ;)

Catsun i Agulam
, najwyżej będziemy się wspierać w traumie po :/ a może rzeczywiście będą mniejsze w rzeczywistości.

Ja tez wczoraj bylam na ktg skurcze byly dosc regularne, ale slabe..... no i mi lekarz powiedzial 1,5 tyg temu ze moj klusek wazy juz od 3400-3800 boje sie tez. Jak mam wypchnac z siebie te 4 kilo.....

reklama
Kochane widziałyście co dziś pisała Floriana dzidziuś miał być duży a taki wielkolud się nie urodził.. Wszystko się okaże przy porodzie:) Nastawiajmy się pozytywnie:)!

Do góry