reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Agulam - powodzenia.

Ja w końcu dotaszczyłam sie do mojego pediatry i okazalo sie ze jest zastespstwo :confused2: ale zostałam... w zasadzie po nic czekalam godzine, mam nadzije ze melka niczego nie zlapala od tych kaszlacych. kurcze takie male dzieci powinny byc umawiane na godziny :eek: Przepisala probiotyk i kazala obserwowac. nie chciala dac skierowania na jakues badanie powiedziala ze decyzje podejmie lekarka jak wroci z urlopu. :no:
zrobilam jej zdjecie tej kupy to nawet nie popatrzyla. Mowila zeby odstawic nabial - oczywiscie.

jakie badanie byloby sluszne? czy mam sie faktycznie wstrzymac, sama nie wiem...

Ostatnia edycja:
reklama
Szlag mnie trafia jak to czytam! Skierowanie na badania nie, odstawić nabiał, dawać probiotyk, czekać, karmić na godziny i tylko jednym cyckiem i tylko przez 10mniut.. A najlepiej to się zagłodzić, bo a nuż dziecko uczulone jest na wszystko:wściekła/y: Banda idiotów! Nie chce podjąć decyzji, a przepraszam, jaką ten lekarz ma specjalizację? Skoro zastępuje pediatrę, to pewnie pediatryczną! Aaaaa!! Ciśnienie i się podniosło. Czy w tym pieprzonym kraju nie ma normalnych dziecięcych lekarzy, którzy przejmują się losem pacjentów i ich matek???

PS. Powinnaś odstać skierowanie na usg brzuszka przynajmniej. Gastroenterolog też mógłby ją obejrzeć, skoro pediatra nie jest kompetentny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak pojechałam na SOR z drącym się wniebogłosy Adasiem, to zrobili, a nawet otolaryngologa zaliczył.. O wszystko trzeba się prosić, albo walczyć

Jagodka bylam w Pl, robilam badanie krwi, wyszla niska hb az z przychodni dzwonili, lekarz dal skierowanie na oddzial hematologii aby go sprawdzili bo wyjezdzamy. Dostalam taki op...... na oddziale, ze oni nie do kpnsultacji i wogole iz mi oczy wyszly z orbit, ale vadanie zrobili i leki przepisali. Pediatrze mowie, ona ze ma to w powazaniu co oniej mowia, dziecko zbadali i to najwazniejsze.

Najważniejsze, że dziecko zbadali. Jak do tego doszło że aby dostać się do lekarza to trzeba na SOR jechać i często koloryzowac bo normalnie to by z kwitkiem odeslali. Zdrowia dla was i maluszków abyście jak najmniej musiały po chodzic.

reklama
Do góry