reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Gratuluję udanych wizyt!
Kopacz, ninja - cudne zdjęcia! :)

Ja dziś mam wizytę wieczorem, zobaczymy czy uda się zidentyfikować płeć.
W każdym śnie, który mam śni mi się córka :-D

reklama
No to i się troszkę wygadam. Zawsze troszkę lżej na duszy. Męża nie ma mnie kto sprowadzić na ziemię i wyobraźnia mocno pracuje zwłaszcza w nocy...:no:

Wczoraj wizyta z usg, długość 7,5 cm, N.T 1,5, łożysko nisko schodzące. A więc mam nowy stres. Dopiero się uporałam z krwiakiem, a teraz to. Taka chyba moja uroda,że nie mogę przejść bez przygód. Poprzednio leżałam od 5 msc, teraz zwolnienie od 8 tyg.
Ale przynajmniej mamy niezłe wyczucie, 1sz ciąża termin na 20lipca,ur. 16. 07, teraz z USG i miesiączki 13 tydz 4 dni termin 20 lipca , tyle ze raczej chłopiec tym razem, choć wszyscy obstawialiśmy kolejną dziewczynkę.

No to i się troszkę wygadam. Zawsze troszkę lżej na duszy. Męża nie ma mnie kto sprowadzić na ziemię i wyobraźnia mocno pracuje zwłaszcza w nocy...:no:

Wczoraj wizyta z usg, długość 7,5 cm, N.T 1,5, łożysko nisko schodzące. A więc mam nowy stres. Dopiero się uporałam z krwiakiem, a teraz to. Taka chyba moja uroda,że nie mogę przejść bez przygód. Poprzednio leżałam od 5 msc, teraz zwolnienie od 8 tyg.
Ale przynajmniej mamy niezłe wyczucie, 1sz ciąża termin na 20lipca,ur. 16. 07, teraz z USG i miesiączki 13 tydz 4 dni termin 20 lipca , tyle ze raczej chłopiec tym razem, choć wszyscy obstawialiśmy kolejną dziewczynkę.
ja mam 5 cm i 1,5 nt. spokojnie.
lipcowy maluszek u mnie już 3.jeden syn z 21 lipca 2 z 6 lipca,a obydwaj termin mieli na 24 lipca i teraz tez tak mam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za mamusie lezące:)

Ja juz po wizycie..krew..mocz ok..jesli chce toxo to mam osobno u lekarza poprosic o skierowanie..ale powiedziala ze jak mialam koty to teraz to I tak juz nie ma znaczenia bo skoro juz ich nie mam to dziecku nic.nie grozi..
Dostalam szczepionke przeciw grypie I co najwazniejsze slyszalam serduszko :) ahh fruwam ze szczescia

No i ja się doczekałam, Moje maleństwo ma 7,5 cm i wszystko wydaje się być ok, NT=1,8, kość nosowa jest :-) Tak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!! A płci nie ujawniło maleństwo. Ma swoje tajemnice img009.jpg

Załączniki

• img009.jpg
    img009.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Szmaragd fajowsko, że z maluszkiem wszystko dobrze :) a nie masz zdjęcia bardziej z profilu? pytam, bo mi przy określeniu płci pomógł bardzo ten link który kiedyś dziewczyny wrzucały o tym jak na usg rozpoznać płeć. Jeszcze zanim lekarz cokolwiek powiedział już wypaliłam, że widzę dziewczynkę :)

Do góry