reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Gratuluje wizyt .
Ja we wtorek idę do gina ,wyniki krwi i moczu sie dowiem i przeciwciał, już jestem ciekawa wyników i czy gin usg mi zrobi .

Życzę każdej udanych kolejnych wizyt.

no i wylądowałam na zwolnieniu :-:)-:)-:)-(
szyjka zaczęła mi się rozwierać :-(
długość jest ok, nie skraca się ale zmieniła pozycję i zaczęła się otwierać, fuck!
dziecko chyba napiera główką i to dlatego bo na usg główka była ustawiona centralnie do miejsca gdzie szyjka się rozwarła. Na usg było widać taką rureczkę (szyjka) i jak dochodziło do główki to robił się lejek. Całe szczęście dopiero się to zaczęło i dobrze, że poszłam na wizytę 2 tyg wcześniej bo teraz bym wróciła do pracy, zaczęła dużo chodzić i kto wie co by było za 2 tyg :no:

jednak te twardnienia to był znak :eek::eek:

dostałam Luteinę i mam leżeć :-(

dziewczyny jeśli twardnieje Wam brzuch to lepiej to skontrolować u Gina bo może to być nic groźnego ale może to też oznaczać rozwieranie się i / lub skracanie się szyjki tak jak to jest u mnie.

Dokładnie Karola lepiej kontrolować od razu gdzie można zaradzić temu niż później mieć problemy. Mi też czasem twardnieje macica ale na razie mi lekarz powiedział że nic się nie dzieje zobaczymy na następnej wizycie mam nadzieję że będzie dobrze. Także Karola odpoczywaj.

Karola to dobrze ze wiesz co jest grane i co robic zeby bylo dobrze.

Ja tez mam czasem twradnienie brzucha nie jest to jakos super czesto ale jest i sie martwie. za 1,5 tygodnia mam wizyte z polozna w szpitalu i chce na niej wymusic zeby mnie zbadala tzn chodzi mi o ta szyjke bo tutaj tego nie robia a do polski jade dopiero za miesiac wiec to duzo czasu jeszcze.
Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.

reklama
Do góry