reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Elifit kciuki za jutro. Przynajmniej już nie będziesz musiała czekać.

Michalina czekamy na wieści z wizyty.

Jak ktoś jeszcze wizytuje to kciuki.

Dziewczęta z pozostałymi wieściami. Dzieciaczki uparte, bo im dobrze w brzuszkach. My tu z młodą za każdą kciuki trzymamy za szybkie porody.

reklama
no to i ja z rozwarciem i brakiem szyjki chodze juz ponad tydzien i co???? uparciuch mały, trzymam kciuki za wizytujace, niech przynosza dobre wiesci

jestem po wizytach tu i tam, w dwupaku i wszystko ok....

jeżeli chodzi o poziom wód - rewela, wzrost AFI z 6,4 do 15 w 2 tyg :D także leżenie i chliptanie dużej ilości płynów popłaca :)
łożysko ok, przepływy ok, wszystko tak jak trzeba... bobas ok 2700g (ale w zeszył tygodniu w gabinecie ginki było 2630g więc w sumie ktoś niedoszacował/przeszacował), nie mniej jednak przyzwoicie.
Wszystkie części ciała odpowiadają wiekowi ciąży :D

na KTG niestety brak współpracy... młody spał i miał nas gdzieś, przez to łącznie byłam podpięta 1h 40 min w dwóch turach... masakra no i za każdym razem musiałam stać w kolejce..dzisiaj rekord: 6 kolejek ;-)

diabetologia już sobie mnie odpuściła :) wzięłam recepty na paski do glukometru i insulinę i już mnie tam nie zobaczą :D sami mnie "zwolnili".

nic to, ważne że już po wszystkim.. dzień bardzo męczący, więc pewnie na głównym popiszę jutro...albo wieczorem jak dojdę do siebie..

aaaaa - nie miałam badania ginekologicznego, więc nie wiem jak szyjka, ale skurczów na ktg brak zupełnie.

Magdalenka i Arabelka - Gratuluję udanych wizyt :))

Elifit- To jutro będę trzymać kciuki!! Cudownie że to już jutro:) Stres pewnie przeplata się ze szczęściem ale będzie dobrze:)

Hej dziewczyny,
ja po wizycie, dostałam skierowanie na cc, jutro rano mam się zgłosić na oddział, prawdopodobnie będę cały weekend czekać, ale położna w szpitalu mi powiedziała żebym się już jutro przyjęła że zrobią na spokojnie badania potrzebne przed cc i lekarz zdecyduje czy może w weekend czy nast. tydzień, ale raczej na nast. tydzień bo w weekend rzadko coś robią, trochę się boje ale już chce mieć to za sobą i wrócić z małą do domu :) Pozdrawiam i życze udanych wizyt i szybkich porodów, jak będę miała neta to będę pisać, jak się nie uda to się odezwe dopiero w domu co i jak, trzymajcie za nas kciuki :)

Carloska trzymam kciuki &&& ja też jutro szpital ale zrobią mi cc w ten sam dzień o ile nie będzie przepełnienia ;)

Magdalenka super wieści :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry