Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

173 cma ja zjechałam do 62 kg. z czego się bardzo cieszę, co prawda wagi z przed ciązy nie dązę, ale jeszcze kilka kg by sie przydało, mam tyle spodni do znoszenia, niestety nadal sie w nie nie mieszczę, a szkoda...
Antylopka a ile mierzysz???
a na temat cycusiow, to szkoda mowic....jak sie dorobię, to se implanty wstawię 

,do tego jem mniej,nie tlusto,zero slodyczy,wiec zobaczymy co sie bedzie dzialo, ale w tak krotkim czasie zeby przytyc tak starsznie to jeszcze mi sie nigdy nie przytrafilo

,do tego mam tone praszczy na buzi i wogole zeszlam na psy pod wzgledem wygladu:-(-to tyle.Musialam sie wyzalic, przepraszam jesli bylo niesmacznie
.Spodnie na mnie wiszą i niemogę na siebie patrzeć.Podejrzewam że przyczyną jest to że nadal karmię córkę piersią i mam problemy z jej odstawieniem.Bardzo chciałabym przytyć.Może ktoś mi coś poradzi?Czy jak przestnę karmić to uda mi się choć troszkę przytyć?